Promese Logistics B.V.

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Sprinkler

Promese Logistics B.V. is specialist in E-logistics voor diverse klanten zoals retailers en groothandels. Het pand waar Promese in 2016 is ingetrokken is voor ons niet onbekend: destijds hebben we het pand mee gebouwd en altijd onderhouden. Voor Promese was het daarom een logische keuze om deze samenwerking voor te zetten. Tijdens de verhuizing in 2016 hebben we het pand mee omgebouwd naar de gebruikerswensen en daar zijn meerdere opdrachten uit voort gekomen. Zo hebben we in 2018 de eerste vloer geplaatst op de bestaande stellingen ter uitbreiding van de werkzaamheden. Anno 2020 was dit niet meer voldoende en hebben we nog een verdieping mee gerealiseerd. Logisch ook, want de vraag naar logistieke processen blijft stijgen. Voor deze nieuwe verdieping is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de brandmeldinstallatiesprinklerinstallatie en de stroomvoorzieningen.

Distributie en logistiek ontzorgen

Distributie en logistiek is een van de markten waar Hoppenbrouwers actief is. In de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het van groot belang dat je kan rekenen op goed werkende technische installaties. De teams van Hoppenbrouwers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige werkzaamheden. Door de verschillende disciplines in onze portefeuille, kunnen wij ook op andere vlakken ontzorgen. Denk aan sprinklerinstallaties of beveiligingsmaatregelen.

Hoppenbrouwers weetjes #3 – Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?

In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen. In de derde aflevering gaat Tim langs bij Promese Logistics in Eindhoven en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?’

Betrouwbaar

Wij weten als geen ander wat er bij de klant speelt. Door deze verbondenheid zijn wij een betrouwbare partner en zorgen dat alle installaties altijd in orde zijn.

Daadkrachtig

We hebben een duidelijk doel en dat is ervoor zorgen dat de beste technische installaties in het pand van onze klant geïnstalleerd zijn.

Topkwaliteit

We zijn alleen tevreden als onze klant tevreden is. Onze vakmannen en vakvrouwen weten precies wat de klant wil en leveren technische topkwaliteit.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *