Klimaatinstallaties

Klimaatinstallaties

Altijd een comfortabel klimaat

Om prettig in een ruimte te kunnen werken is een aangenaam en duurzaam binnenklimaat belangrijk. Een goede temperatuur en ventilatie zorgt niet alleen voor comfort, maar heeft ook direct invloed op de productiviteit en gezondheid van uw medewerkers. Een klimaatinstallatie helpt u hiervoor te zorgen.

Contact met de specialist

Specialist Werktuigbouwkunde Alex van Heck

Wil je meer informatie over klimaatinstallaties en wat Hoppenbrouwers voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Alex van Heck - Projectleider

Reguliere en duurzame klimaatinstallaties

Onder klimaatinstallaties vallen alle systemen die gebouwen verwarmen, ventileren en/of koelen. Er zijn verschillende typen klimaatsystemen, zowel regulier als duurzaam:

Alle zorg uit handen

Hoppenbrouwers Techniek denkt met u mee en ontwerpt en realiseert uw klimaatinstallatie op maat. Wij voeren diverse disciplines in eigen beheer uit, zoals koeling, SCIOS-keuringen en legionellabeheer. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als totaalinstallateur kunnen we naast de klimaatinstallaties- ook de elektrotechnische installaties voor u verzorgen. Zo heeft u slechts één (onder)aannemer voor uw installaties en kunt u kortere doorlooptijden realiseren.

Service waar u op kunt rekenen

Regelmatig onderhoud en inspectie aan uw klimaatinstallatie verkleint de kans op storingen en verhoogt de levensduur van uw klimaatinstallatie. Wij kunnen u hierin ontzorgen met onderhoudscontract. Heeft u een storing? Dan staat onze 24/7 uurs servicedienst voor u klaar.