Klimaatinstallaties Klimaatinstallaties

Verkoel, verwarm en ventileer met klimaatinstallaties

Verhoog het werkcomfort, de productiviteit en gezondheid van jouw medewerkers met een klimaatinstallatie. Door een goede temperatuur en ventilatie te reguleren, creëer je een aangenaam binnenklimaat. Eén waarbij iedereen er in de winter warm en in de zomermaanden koel bij zitHoppenbrouwers Techniek ontwerpt en realiseert klimaatinstallaties op maat.  

Klimaatinstallatie bij Hoppenbrouwers 

  • Ontwerpontwikkeling en onderhoud in eigen beheer 
  • Totaalinstallateur 
  • Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten 
  • 24/7 servicedienst 

Typen klimaatinstallaties

Verwarm duurzaam met een zonneboiler of warmtepompinstallatie. Verkoel het bedrijfspand met een airconditioningOf ventileer alle ruimtes met een luchtbehandelingssysteem. Klimaatinstallaties komen in alle vormen en maten. Wij ontdekken welke het beste bij jouw wensen en pand past. En omdat wij ook elektrotechnische installaties verzorgen, heb jij maar één (onder)aannemer nodig. Profiteer zo van kortere doorlooptijden.  

Zorgeloos onderhoudscontract

Verklein de kans op storingen aan de klimaatinstallatie en verhoog de levensduur met regelmatige controlesWij komen periodiek bij je langs om de staat te checken. Is er onderhoud nodig? Dan voeren wij dat graag voor je uit. Mocht er onverhoopt een storing voordoen, dan staat onze 24/7 service voor je klaar. Met ons onderhoudscontract ben jij van alle gemakken voorzien.  

Verhoog het werkcomfort met onze klimaatinstallaties. Hoppenbrouwers Techniek is jouw betrouwbare expert.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over klimaatinstallaties en wat Hoppenbrouwers voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Frans van Schutterhoef

Bedien alle klimaatinstallaties met een gebouwbeheersysteem. Vanaf één centraal punt bestuur je alles: van verlichting, ventilatie tot aan brand- en inbraakbeveiliging.  

Reguliere en duurzame klimaatinstallaties

Onder klimaatinstallaties vallen alle systemen die gebouwen verwarmen, ventileren en/of koelen. Er zijn verschillende typen klimaatsystemen, zowel regulier als duurzaam: