CV-installaties CV-installaties

Cv-installatie voor een comfortabel binnenklimaat

Schaf een nieuwe cv-installatie aan of laat de huidige cv-ketel repareren door Hoppenbrouwers Techniek. Altijd vakkundig geïnstalleerd en van hoge kwaliteitWij helpen je graag aan warm water en een comfortabel binnenklimaat.  

CV-installaties voor particulieren

Optimale werking

Of je een defecte cv-installatie laat repareren of vervangen, verschilt per situatie. Gemiddeld moet een cv-ketel na 12 tot 15 jaar vervangen wordenVerleng de levensduur van de cv-installatie en zorg ervoor dat deze optimaal werkt door deze jaarlijks te laten controleren. Zo signaleren wij tijdig wanneer de ketel aan vervanging of reparatie toe is 

Onderhoudscontract

Ons onderhoudscontract biedt je zekerheid. Wij controleren en onderhouden jouw ketel zodat je er nog jarenlang van geniet. Na de jaarlijkse controle ontvang jij een rapportage met daarin de vastgestelde condities van de cv-installatie. En is er een storing of defect? Reken dan op onze 24/7 service.  

Inspectie verplicht

Beschik jij over een verwarmingsinstallatie met een nominaal vermogen groter dan 100 kW? Dan valt de deze onder SCIOS-wetgeving. Inspectie is dan verplicht. Deze controles moet worden uitgevoerd op het moment van plaatsing en periodiek. Hoppenbrouwers inspecteert en onderhoud jouw cv-installatie vanuit de gestelde eisen van de overheid. 

cv specialist Marc de Swart van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marc de Swart - Service-coördinator

3 redenen voor een nieuwe cv-installatie 

Voor het milieu
Voor de veiligheid
Voor de portemonnee