Hardware Engineering Hardware Engineering

De expert voor hardware engineering

Sneller, efficiënter of slimmer produceren begint in het hart van een systeem met hardware engineeringHoppenbrouwers Techniek zorgt voor een robuuste basis. Wij ontwerpen complexe integrale oplossingen en losstaande onderdelen van het proces. Dit doen wij voor een enkele machinebesturing tot een complete procesbesturing en vanaf laag- tot aan middenspanning.  

Wij kennen de branche

Jouw vraagstuk vraagt om de juiste vakmensenOm hardware engineers die de branche door en door kennen. Hoppenbrouwers heeft een groot deskundig team dat al jaren projecten uitvoert in de watersector, infrastructuur en industrieWij passen ons moeiteloos aan jouw wensen en eisen aan en geven uitstekend advies.   

Inhoudelijke kennis 

Het vertalen van de klantvraag naar een concreet technisch plan, vraagt om inhoudelijke kennis. Daar hebben wij meer dan genoeg van in huis. Onze engineers kennen pakketten als EPLAN, Autocad en Stabicad als hun eigen broekzakHet proces maken ze zich snel eigen. Om fouten te voorkomen gebruiken we Typical ManagerOok engineren wij volgens de NEN61439 en hebben wij ervaring met de ATEX-richtlijnen. 

We gebruiken niet alleen Typical Manager, maar werken ook nauw met het bedrijf samen. Zo zetten wij ons in om processen te versnellen en verbeteren

Jan-Willem Ansems Commercieel manager IA van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Jan-Willem Ansems - Commercieel Manager