Domotica Domotica elektrotechniek

Domotica: wat is het? Ontdek meer gemak en woonplezier

Je komt thuis en zet het beveiligingssysteem uit. Onderweg druk je de lichtknop in de woonkamer in en betekent de laaghangende zon dat het tijd is om de zonwering naar beneden te doen. Of je laat een domoticasysteem de aparte handelingen voor je uitvoeren. Door bijvoorbeeld ook de thermostaat automatisch aan te laten springen. Ontdek het gemak en plezier van deze slimme techniek.

Jouw slimme woning op maat

Zie domotica als een soort woningautomatisering. Door verschillende functies en technieken aan elkaar te koppelen, krijg jij een ‘slim’ huis. Dat ziet er voor iedereen anders uit. Waar de een de focus legt op een slim beveiligingssysteem, wilt de ander er energiebesparende maatregelen mee treffen. Een domoticasysteem is bij Hoppenbrouwers Techniek daarom altijd maatwerk. De mogelijkheden zijn enorm. Denk aan:

  • Met één druk op de knop switchen van functionele naar sfeerverlichting
  • Elektrische apparatuur op afstand bedienen
  • Zonwering die automatisch geactiveerd wordt als de zon schijnt
  • Het beveiligingssysteem op afstand in- en uitschakelen
  • Automatisch altijd de juiste kamertemperatuur

Wat is domotica?

Hoewel een domoticasysteem jouw woning op talloze manieren verrijkt, kun je ook kleiner beginnen. Start met eenvoudige automatiseringen zoals automatisch zonwering zodra de zon schijnt. En bouw langzaam uit tot doeltreffende hightechoplossingen. Wij lopen alle mogelijkheden graag met je door. Voor Hoppenbrouwers is domotica namelijk geen vreemde. Al twintig jaar integreren we slimme systemen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Christian Staps

Redenen om voor domotica te kiezen

Gemak en luxe
Tijdbesparing
Energie- en kostenbesparend
Minder zorgen

Onderhoud van het domoticasysteem

Vervelend als de zonwering niet meer naar beneden gaat zodra de zon schijnt. Of wanneer de verlichting niet meer van een afstand te bedienen is. Voor storingen of onderhoud bel je meteen met Hoppenbrouwers. Onze experts zorgen ervoor dat jij weer zorgeloos geniet van jouw slimme woning. En omdat wij het domoticasysteem zelf hebben geïnstalleerd, doen we dat ook nog eens snel.

Inspiratiecentrum domotica

Weet je nog steeds niet helemaal wat een domoticasysteem is of welke voordelen het met zich meebrengt? Laat je inspireren in ons inspiratiecentrum in Dongen. Krijg een uitstekende indruk van de mogelijkheden op het gebied van domotica.