Waar techniek leeft

Ziekenhuizen

installeren met hart voor de ziekenhuiszorg
http://Met%20techniek%20de%20zorg%20ontzorgen

De zorg ontzorgen met techniek

In de ziekenhuiszorg staan patiënten op de eerste plaats. Daarbij is het belangrijk dat je altijd kunt rekenen op de technische installaties van het ziekenhuis. Deze moeten perfect werken. En ook jouw werk gemakkelijker maken. En wanneer er toch iets mis dreigt te gaan met de installaties, wil je dat ze snel en goed gerepareerd worden, zonder dat iemand hier overlast van heeft.

Van klein onderhoud tot grote projecten

Wij weten als geen ander dat alles binnen de gezondheidszorg en ziekenhuizen in het teken staat van mensen. Continuïteit en veiligheid zijn binnen de branche van groot belang en vragen om een flexibele en specifieke aanpak van technische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden binnen deze branche, van klein onderhoud tot grootschalige projecten. Van de realisatie van de installaties tot onderhoud, inspectie en reparaties hieraan.

Directeur ziekenhuizen Marcel Hendrikx van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Neem vrijblijvend contact met me op!
Wil je graag meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marcel Hendrikx

De zorg ontzorgen

Wij staan 24/7 voor je klaar en gaan voor ieder vraagstuk op zoek naar een passende oplossing. Dit doen wij ook op het gebied van beveiliging, duurzame energie en inspecties. Onze medewerkers weten de weg in ziekenhuizen en zijn op de hoogte van de regels. Vanzelfsprekend zorgen we er daarbij voor dat patiënten, medewerkers en bezoekers zo min mogelijk  hinder van de werkzaamheden ondervinden en dat de zorg gewoon door kan gaan.

Lean-werken in de zorg

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter (ver)bouwen leidt tot kostenverlaging, omdat bouwtijden hierdoor worden verkort. Het werken volgens de Lean-methode levert hieraan een positieve bijdrage. Het bieden van toegevoegde waarde, bedrijfszekerheid en het leveren van kwaliteit is onderdeel van onze visie binnen het projectteam. We zijn gericht op samenwerking waarbij een lange termijnrelatie het resultaat moet zijn.

Lean-planning bij woningbouw door Hoppenbrouwers Techniek

Rigoureuze verbouwing dialyseafdeling Rijnstate Ziekenhuis

In acht maanden tijd is de dialyseafdeling van topklinisch ziekenhuis Rijnstate in Arnhem rigoureus verbouwd. Hoppenbrouwers Techniek was tijdens deze verbouwing verantwoordelijk voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sprinklerinstallaties. Met hulp van een Lean planning lukte het om de strakke deadline te halen.

Projectvideo Rijnstate Arnhem