Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

In ziekenhuizen staat de patiënt op de eerste plaats. Om een zo goed mogelijke zorg te kunnen verlenen, is het belangrijk dat u kunt rekenen op de installaties in uw ziekenhuis. Deze moeten niet alleen perfect werken, maar ook uw werk makkelijker maken. En wanneer er toch iets mis is met de installaties, wilt u dat ze snel en goed gerepareerd worden, zonder dat iemand hier overlast van heeft. Logisch!

De juiste installaties voor ziekenhuizen

Wij weten als geen ander dat alles binnen de gezondheidszorg en ziekenhuizen in het teken staat van mensen. Continuïteit en veiligheid zijn binnen uw branche van groot belang en vragen om een flexibele en specifieke aanpak van uw technische vraagstukken. Ons projectteam Ziekenhuizen is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden binnen deze branche, van klein onderhoud tot grootschalige projecten. Van de realisatie van uw installaties tot onderhoud, inspectie en reparaties hieraan.

Wij staan 24/7 voor u klaar en gaan voor ieder vraagstuk op zoek naar een passende oplossing. Dit doen wij ook op het gebied van beveiliging, duurzame energie en inspecties. Onze medewerkers weten de weg in ziekenhuizen en zijn op de hoogte van de regels. Vanzelfsprekend zorgen we er daarbij voor dat patiënten, medewerkers en bezoekers zo min mogelijk  hinder van de werkzaamheden ondervinden en dat de zorg gewoon door kan gaan.

LEAN-werken in de zorg

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter (ver)bouwen leidt tot kostenverlaging, omdat bouwtijden hierdoor worden verkort. Het werken volgens de LEAN-methode levert hieraan een positieve bijdrage. Het bieden van toegevoegde waarde, bedrijfszekerheid en het leveren van kwaliteit is onderdeel van onze visie binnen het projectteam. We zijn gericht op samenwerking waarbij een lange termijnrelatie het resultaat moet zijn.