Kantoren

Kantoren

Als eigenaar van een kantoorpand vindt u het belangrijk om medewerkers een veilige en comfortabele werkomgeving te bieden. En ook klanten en andere bezoekers moeten prettig in uw kantoor kunnen verblijven. Goede elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zijn hierbij onmisbaar. Zowel de verlichting als het sanitair en de beveiliging van het kantoor: de voorzieningen in en van uw kantoor moeten veilig en betrouwbaar zijn.

Hoppenbrouwers biedt voor de nieuwbouw of renovatie van uw kantoorhuisvesting een totaalpakket aan installaties op maat. We werken vaak volgens de LEAN-methode, waardoor we slimmer en efficiënter kunnen (ver)bouwen. Dit leidt uiteindelijk tot kostenverlaging, omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort.

Er is steeds meer vraag naar oplossingen op het gebied van energiebeheersing, duurzaamheid en veiligheid. Door onze ervaring weten we wat er voor kantoren belangrijk is en kunnen we met u meedenken. De mogelijkheden zijn uiteenlopend, van zonnepanelen op uw dak of in uw gevel tot automatisch geregelde verlichting. Binnen al onze projecten houden we rekening met uw wensen en zorgen we dat u over gebruiksvriendelijke installaties beschikt.

Binnen al onze disciplines verlenen wij een 24-uurs service. Ook kunnen wij uw installaties onderhouden met behulp van een onderhoudscontract.