Scania investeert in duurzaamheid voor fabriek in Meppel

Disciplines
Elektrotechniek Werktuigbouwkunde

Scania, een toonaangevende fabrikant van zware vrachtwagens, bussen en motoren, heeft recentelijk een belangrijke stap gezet in het versterken van haar duurzaamheidsinspanningen. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in het verduurzamen van hun fabriek in Meppel, die innovatieve technologieën en duurzame processen zal gebruiken. Deze investering onderstreept het engagement van Scania om groenere oplossingen te ontwikkelen en draagt bij aan de transitie naar een duurzamere transportsector. Wij hebben hier verschillende elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgd.

“De uitdaging bij Scania Meppel zat hem vooral in de onderlinge afstemming van de planning. Naast het werk van Dijkham Bouw en ons waren er ook diverse andere partijen die rechtstreeks voor Scania werkten. Mede doordat er strengere eisen gelden in de industrie, was dit af en toe even puzzelen, maar uiteraard is dit gelukt. Door een goede samenwerking is er een mooi project gerealiseerd’, aldus projectleider Jan Jager (Hoppenbrouwers) en projectleider Robert Greve (Scania).

De elektrotechnische installaties omvatte verschillende elektra aansluitingen en slimme regeltechniek. Vanuit het werktuigbouwkundige team werden luchtbehandelingskasten en/of ventilatie gerealiseerd, verwarming, koeling en het sanitair.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief