Sanitairtechniek

Sanitairtechniek

Sanitaire voorzieningen vormen de basis van elk gebouw

Van utiliteit- en industrieprojecten tot zorg- en (luxe) woningbouwprojecten: sanitaire voorzieningen vormen de basis van elk gebouw. Onder sanitairtechniek vallen alle installaties en voorzieningen die nodig zijn voor de aan- en afvoer van water en gas.

Leidingwerk, installatie en onderhoud

Bij sanitairtechniek kunt u denken aan het leidingwerk voor de installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld:

  • Sanitaire ruimtes, zoals badkamers en toiletten
  • Koud- en warmwaterleidingen
  • Riolering en regenwaterafvoer

Contact met de specialist

Specialist Werktuigbouwkunde Alex van Heck

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Alex van Heck - Projectleider

Specialisten waar u op kunt rekenen

Hoppenbrouwers Techniek is uw specialist op het gebied van sanitairtechniek voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Als erkend water- en gastechnisch installateur combineren wij het ambachtelijke loodgieterswerk met een professionele, projectmatige aanpak. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van sanitairtechniek en kunnen u hierover adviseren. Vanzelfsprekend voldoen onze producten en systemen aan de strengste eisen, richtlijnen en normen.

Duurzame sanitairtechniek

Op zoek naar een duurzame oplossing? Wij creëren installaties waarmee u het energieverbruik kunt verminderen of verduurzamen uw bestaande installaties. Zo kunt u bijvoorbeeld het gebruik van water voor sanitaire toepassingen minimaliseren door waterbesparende voorzieningen toe te passen, zoals:

  • Reductie spoelvolumetoiletten
  • Waterbesparende en/of zelfsluitende kranen
  • Lekdetectie hoofdwateraansluiting
  • Zelfsluitende watertoevoer naar de sanitaire toestellen
  • Monitoring van het waterverbruik

Onderhoud

Het onderhoud nemen we graag voor u uit handen. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Onze specialisten van de 24-uurs servicedienst staan bovendien elke dag voor u klaar bij storingen.