Sanitairtechniek Sanitairtechniek

Sanitaire installaties vol vakmanschap

Ambachtelijk loodgieterswerk voorzien van de nieuwste technieken. Zo levert Hoppenbrouwers Techniek haar sanitaire installaties af. Als erkend installateur vormen wij de stevige basis van ieder gebouw. Wij zorgen voor de aan- en afvoer van water en gasin badkamers en toiletten tot aan  riolering. Vertrouw op ons vakmanschap 

Hoppenbrouwers Techniek: 

  • Is erkend water– en gastechnisch installateur 
  • Hanteert strenge eisen en volgt richtlijnen en normen 
  • Realiseert sanitaire installaties met een projectmatige aanpak 

Sanitaire installaties voor elk gebouw

Een utiliteitsgebouw, industriepand, zorg- en woningbouwprojecten: wij verzorgen de sanitaire installatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Er is altijd één overeenkomst: wij leveren niets minder dan de hoogste kwaliteit. Onze vakmensen voorzien naast reguliere sanitaire installaties ook in duurzame oplossingen. Minimaliseer bijvoorbeeld het watergebruik met zelfsluitende kranen, watertoevoer en lekdetectie van de hoofdwateraansluiting.  

Zorgeloos wonen en werken

Verzeker jezelf van goed werkende sanitaire installaties met een onderhoudscontract. Zo verleng je meteen de levensduur. Wij komen graag periodiek bij je langs voor een controle, plegen onderhoud als dat nodig is en staan met onze 24-uursservice klaar wanneer er een storing is. Dat noemen wij zorgeloos wonen en werken.   

Laat het ontwerpen, bouwen en onderhouden van sanitaire installaties over aan vakmensen. Vertrouw op Hoppenbrouwers. 

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Frans van Schutterhoef