Sanitairtechniek

Sanitairtechniek

Sanitaire voorzieningen vormen de basis van elk gebouw

Van utiliteit- en industrieprojecten tot zorg- en (luxe) woningbouwprojecten: sanitaire voorzieningen vormen de basis van elk gebouw. Onder sanitairtechniek vallen alle installaties en voorzieningen die nodig zijn voor de aan- en afvoer van water en gas.

Leidingwerk, installatie en onderhoud

Bij sanitairtechniek kunt u denken aan het leidingwerk voor de installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld:

  • Sanitaire ruimtes, zoals badkamers en toiletten
  • Koud- en warmwaterleidingen
  • Riolering en regenwaterafvoer

Contact met de specialist

Specialist Werktuigbouwkunde Alex van Heck

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Alex van Heck - Projectleider

Specialisten waar u op kunt rekenen

Hoppenbrouwers Techniek is uw specialist op het gebied van sanitairtechniek voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Als erkend water- en gastechnisch installateur combineren wij het ambachtelijke loodgieterswerk met een professionele, projectmatige aanpak. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van sanitairtechniek en kunnen u hierover adviseren. Vanzelfsprekend voldoen onze producten en systemen aan de strengste eisen, richtlijnen en normen.

Duurzame sanitairtechniek

Op zoek naar een duurzame oplossing? Wij creëren installaties waarmee u het energieverbruik kunt verminderen of verduurzamen uw bestaande installaties. Zo kunt u bijvoorbeeld het gebruik van water voor sanitaire toepassingen minimaliseren door waterbesparende voorzieningen toe te passen, zoals:

  • Reductie spoelvolumetoiletten
  • Waterbesparende en/of zelfsluitende kranen
  • Lekdetectie hoofdwateraansluiting
  • Zelfsluitende watertoevoer naar de sanitaire toestellen
  • Monitoring van het waterverbruik

Onderhoud

Het onderhoud nemen we graag voor u uit handen. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Onze specialisten van de 24-uurs servicedienst staan bovendien elke dag voor u klaar bij storingen.