Waar techniek leeft

Een schone omgeving

Schoon drinkwater uit de kraan, een goede afvoer van vervuild water en schone luchtkwaliteit. Zaken die vanzelfsprekend lijken, maar waar techniek in essentie de drijfveer achter is. Het zorgt voor een schone leefomgeving en stimuleert jouw gezondheid. Het is de techniek die daaraan bijdraagt. Omdat techniek leven is.

Een schone lucht is het begin

De lucht die jij inademt binnen voelt schoon en fris aan. Het is gefilterd, zonder bacteriën of andere nare stoffen. Daar zorgen luchtbehandelingsinstallaties, airco’s en klimaatbeheersystemen voor. Kies een systeem dat filtert, verkoelt, verwarmt en de luchtvochtigheid op peil houdt. Klopt dit allemaal, dan merk je dat iedereen zich prettiger voelt. Je voorkomt hoofdpijn, verkoudheid, griep en verhoogt het concentratievermogen.

Goede klimaatbeheersing helpt bij jouw gezondheid

Download het E-book

Wist je dat…

Steeds meer bedrijven interesse hebben in een ventilatiesysteem dat oude lucht naar buiten blaast en alleen nog maar verse buitenlucht naar binnen haalt? Het RIVM stelt dat in een ruimte waar de lucht recirculeert, virusdeeltjes meer kans hebben om zich te verspreiden. En dat willen we zoveel mogelijk voorkomen. De manier van ventileren is veranderd door corona.

Een gezonde werkplek

Altijd zuiver drinkwater

Dat schoon drinkwater altijd voor handen is, vinden we heel normaal. Maar voordat het schoon is, gaat er een berg aan techniek aan vooraf. Met industriële automatisering, verschillende softwaresystemen en procesdelen dragen we bij aan drinkwaterzuiveringsinstallaties van onze waterschappen. Wat we maken moet kloppen, altijd werken en strak gemonitord worden. Zo zorgt techniek ervoor dat er altijd schoon drinkwater uit jouw kraan stroomt.

De ventilatie van de toekomst

Je verwacht schoon drinkwater uit je kraan. En dat afwaswater, toiletwater en douchewater ook juist verwerkt worden. Een betrouwbaar afvalwaterzuiveringsinstallatie zorgt daarvoor. Deze werkt het meest betrouwbaar op industriële automatisering. Techniek is de drijfveer achter het verwerken en zuiveren van water.

Ontdek hoe zo’n project voor een afvalwaterzuiveringsinstallatie eruitziet.

Lees het hier

Ontvang onze nieuwsbrief