WhiteVision – Waar Techniek Leeft

Renovatie nieuw kantoorpand WhiteVision

In zes weken tijd is het nieuwe kantoor van Whitevision in Breda compleet gerenoveerd. Hoppenbrouwers Techniek was tijdens deze verbouwing verantwoordelijk voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties. Als directe bouwpartner hebben we WhiteVision van goed advies voorzien. Daarbij hoort een goede begeleiding in het maken van keuzes: van bouwtechnisch tot het uitkiezen van stopcontacten. Het grote voordeel kwam door de geschikte ligging van onze vestiging in Breda. Hierdoor was het mogelijk om snel te schakelen en op locatie aanwezig te kunnen zijn.

Kantoren ontzorgen

Kantoren is een van de markten waar Hoppenbrouwers actief is. De teams zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige werkzaamheden. Door de verschillende disciplines in de portefeuille van Hoppenbrouwers, kunnen wij ook op andere vlakken ontzorgen. Denk aan sprinklerinstallaties of beveiligingsmaatregelen. Hoppenbrouwers zorgt er voor dat medewerkers van een kantoor op een veilige en comfortabele werkplek kunnen werken.

Hoppenbrouwers Techniek hielp elho mee met vergroenen

Voordelen van dichtbij de klant staan

Snel aanwezig
Hoge betrokkenheid
Beste partner

Werktuigbouwkunde voor kantoren

Verwarming, ventilatie en koeling maken het aangenaam om in een ruimte te werken, kortom, werktuigbouwkundige installaties zijn onmisbaar op kantoren. Hoppenbrouwers is expert op het gebied van werktuigbouwkunde en ontwerpt, installeert en onderhoud alle installaties met veel zorgvuldigheid.

Werktuigbouwkunde voor kantoren

Elektrotechniek voor kantoren

Elektrotechnische installaties helpen mee aan een prettige werkomgeving binnen een kantoor. Hoppenbrouwers denkt met de klant mee en zorgt dat duurzame en flexibele elektrotechnische installaties voor nog meer comfort voor de medewerkers zorgen.

Elektrotechniek voor kantoren

Beveiliging voor kantoren

Een veilige werkomgeving is van groot belang en daarnaast is goede beveiliging buiten werktijd ook onmisbaar. Van inbraakbeveiliging tot brandbeveiliging en van toegangscontrole tot camerabeveiliging, Hoppenbrouwers zorgt voor een veilig kantoorpand.

Hoppenbrouwers Techniek zorgt voor de beste beveiliging van uw pand

Sanitairtechniek voor kantoren

Sanitaire voorzieningen vormen de basis van elk gebouw. Onder sanitairtechniek vallen alle installaties en voorzieningen die nodig zijn voor de aan- en afvoer van water en gas. Hieronder vallen sanitaire ruimtes welke onmisbaar zijn voor een kantoorpand. Baderie Hoppenbrouwers is hierin gespecialiseerd.

Toiletten bij Avans Hogeschool door Hoppenbrouwers Techniek

Lokale geworteldheid

Landelijke dekking is een van de Hoppenbrouwers’ doelstellingen. Ons doel is om in 2023 over 25 vestigingen te beschikken verspreid over heel Nederland. We zijn al goed op weg. Naast onze vestigingen in Noord-Brabant zijn de deuren van een nieuwe vestiging in Barendrecht recent geopend, zijn we druk bezig met het opzetten van een virtuele vestiging in Arnhem en heeft Hatulek Group uit Sittard zich bij ons aangesloten. Deze groei in landelijke dekking bevorderd onze lokale geworteldheid. Klanten vragen om nabijheid. Lokale bedrijven en particulieren doen graag zaken met de installateur om de hoek, maar ook bij grote landelijke projecten wordt nabijheid eveneens gewaardeerd.

Hoppenbrouwers Techniek is hard bezig met het zorgen voor landelijke dekking

Hoppenbrouwers weetjes #2 – Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan?

In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen. In de tweede aflevering gaat Tim langs bij Whitevision in Breda en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan?’.