Airconditioning

Airconditioning

Een aangename temperatuur en goed gereguleerd zuurstofgehalte

Airconditioning in huis of op kantoor zorgt voor een aangename temperatuur én een goed gereguleerd zuurstofgehalte. Een airco is voor iedere woon- of leefruimtes beschikbaar en niet meer het logge ding aan de muur. Onze monteurs zorgen ervoor dat de airco niet alleen professioneel wordt opgehangen, maar dat de ruimte ook esthetisch verantwoord blijft.

Contact met de specialist

Werkvoorbereider Nick Jansen van Hoppenbrouwers Techniek

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Nick Jansen - Werkvoorbereider / Calculator

Prettig binnenklimaat

Heeft u in de zomer last van een warm en benauwend gevoel in uw woning? Dan is een airco wellicht de oplossing. Naast verkoelen, kent de airconditioning nog veel meer functies. Een airco behandelt de lucht in een bepaalde ruimte door te ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen.

Airconditioning zorgt voor een koele omgeving, dat leidt tot een prettiger binnenklimaat. Men voelt zich vaak op zijn best bij een vochtigheidsgraad tussen de 40 en 60%. In het voorjaar en zomerseizoen is dit lastig haalbaar door de hoge temperaturen. Met een airco houdt u de vochtigheidsgraad op peil en voorkomt u daardoor hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Los daarvan voelt u zich prettiger in een koele omgeving, wat de concentratie en productiviteit verhoogt.

Esthetisch verantwoord

Een airco is allang niet meer het grote, logge gevaarte aan de muur, maar feit blijft wel dat de airco een zichtbaar object is in uw interieur. Onze monteurs kijken naar de ruimte, denken met u mee en zorgen dat het geheel er esthetisch verantwoord en verzorgd uitziet.

De plaats voor de airconditioning in de ruimte gehangen wordt, hangt samen met verschillende factoren. U wilt natuurlijk optimaal genieten van koele en zuivere lucht, zonder continu in de wind te zitten of koud te vatten. Wij adviseren u graag waar de airco het beste geplaatst kan worden in de ruimte.

Installatie

Omdat iedere ruimte anders is en uw wensen uniek, maken wij graag een afspraak voor we met de installatie van de airco aan de slag gaan. Tijdens de afspraak inspecteren we de ruimte en voorzien we u van passend advies. Onze monteurs kunnen de airconditioning in één dag installeren en aansluiten.

Onderhoud

Onze monteurs  zijn STEK-gecertificeerd, dat wil zeggen dat zij bekwaam zijn om onderhoud uit te voeren voor uw airconditioning. Onderhoud aan het systeem is belangrijk om optimaal te blijven genieten van koele, zuivere lucht en mankementen te voorkomen. Wanneer uw airconditioning de ruimte niet meer goed koelt, is er een kans dat er een defect gedetecteerd kan worden. Onze monteurs zullen de airconditioning aan de hand van een gepaste procedure repareren. Ze staan klaar om u te ontzorgen. Heeft u een storing? Dan staat onze 24-uurs servicedienst voor u klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.