Airconditioning Airconditioning

Een aangename temperatuur en goed gereguleerd zuurstofgehalte

Opzoek naar airco’s voor particulieren?

Klik hier

 

Airconditioning in huis of op kantoor zorgt voor een aangename temperatuur én een goed gereguleerd zuurstofgehalte. Een airco is voor iedere woon- of leefruimtes beschikbaar en niet meer het logge ding aan de muur. Onze monteurs zorgen ervoor dat de airco niet alleen professioneel wordt opgehangen, maar dat de ruimte ook esthetisch verantwoord blijft.

Prettig binnenklimaat

Heb je in de zomer last van een warm en benauwend gevoel in jouw woning? Dan is een airco wellicht de oplossing. Naast verkoelen, kent de airconditioning nog veel meer functies. Een airco behandelt de lucht in een bepaalde ruimte door te ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen.

Airconditioning zorgt voor een koele omgeving, dat leidt tot een prettiger binnenklimaat. Men voelt zich vaak op zijn best bij een vochtigheidsgraad tussen de 40 en 60%. In het voorjaar en zomerseizoen is dit lastig haalbaar door de hoge temperaturen. Met een airco hou je de vochtigheidsgraad op peil en voorkomt je daardoor hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Los daarvan voel je je prettiger in een koele omgeving, wat de concentratie en productiviteit verhoogt.

Esthetisch verantwoord

Een airco is allang niet meer het grote, logge gevaarte aan de muur, maar feit blijft wel dat de airco een zichtbaar object is in het interieur. Onze monteurs kijken naar de ruimte, denken met je mee en zorgen dat het geheel er esthetisch verantwoord en verzorgd uitziet.

De plaats voor de airconditioning in de ruimte gehangen wordt, hangt samen met verschillende factoren. Je wilt natuurlijk optimaal genieten van koele en zuivere lucht, zonder continu in de wind te zitten of koud te vatten. Wij adviseren je graag waar de airco het beste geplaatst kan worden in de ruimte.

Installatie

Omdat iedere ruimte anders is en jouw wensen uniek, maken wij graag een afspraak voor we met de installatie van de airco aan de slag gaan. Tijdens de afspraak inspecteren we de ruimte en voorzien we je van passend advies. Onze monteurs kunnen de airconditioning in één dag installeren en aansluiten.

Onderhoud

Onze monteurs  zijn STEK-gecertificeerd, dat wil zeggen dat zij bekwaam zijn om onderhoud uit te voeren voor jouw airconditioning. Onderhoud aan het systeem is belangrijk om optimaal te blijven genieten van koele, zuivere lucht en mankementen te voorkomen. Wanneer de airconditioning de ruimte niet meer goed koelt, is er een kans dat er een defect gedetecteerd kan worden. Onze monteurs zullen de airconditioning aan de hand van een gepaste procedure repareren. Ze staan klaar om je te ontzorgen. Heb je een storing? Dan staat onze 24-uurs servicedienst voor je klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op