Camera- en buitenbeveiliging

Camera- en buitenbeveiliging

Camerabeveiliging: altijd (toe)zicht

Camera- en buitenbeveiliging zorgt voor een veilig gevoel. Dit type beveiliging heeft in de eerste plaats een registrerende functie, maar werkt ook preventief. Wie zich beseft dat hij gefilmd wordt, zal zich minder snel misdragen. Met camerabeveiliging kunnen eventuele inbraakpogingen geverifieerd worden. Los daarvan wordt camerabeveiliging ook veelal ingezet om processen te volgen en optimaliseren.

Voorkom diefstal, optimaliseer processen

De mogelijkheden met camerabeveiliging zijn heel divers. Het precieze doel van de beveiliging is dan ook van belang. Welke gegevens wil je aflezen van de opnames? Worden er ook ’s nachts beelden opgenomen? Hoelang moet er opgenomen worden? Hoelang moet je de beelden kunnen terugkijken? Onze experts nemen u mee door de vraagstukken om samen tot een passende beveiligingsoplossing te komen. Uiteraard zal de AVG regelgeving in acht genomen worden

Dat cameratoezicht enkel voor diefstal en calamiteiten is, dat is allang niet meer. Cameratoezicht kan ook bijdragen in het bedrijfsleven om bijvoorbeeld processen in de gaten houden. Processen worden geanalyseerd, geoptimaliseerd en dragen bij aan het vergemakkelijken van het werk.

Deskundig in camerabeveiliging

Hoppenbrouwers is een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van camerabeveiliging. Wij hebben gespecialiseerde teams die u van eenvoudige tot zeer complexe camerabeveiliging kunnen voorzien. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een compleet en op maat gemaakt beveiligingssysteem voor u ontwerpen, installeren en onderhouden.