NULL

Camera- en buitenbeveiliging

Camera- en buitenbeveiliging

Altijd een veilig gevoel

Camera- en buitenbeveiliging zorgt ervoor dat u met een gerust hart de deur van uw woning of bedrijfspand achter zich dichttrekt. Dit type beveiliging heeft in de eerste plaats een registrerende functie, maar werkt ook preventief. Wie zich beseft dat hij gefilmd wordt, zal zich minder snel misdragen. Camerabeveiliging is geschikt bij zowel toegangscontrole als bij terreinbewaking.

Veel mogelijkheden

Goede camerabeveiliging voldoet aan een aantal basisvoorwaarden. Vanzelfsprekend wilt u de juiste beelden opnemen en deze gemakkelijk terug kunnen vinden. Ook is het belangrijk dat de beelden van hoge kwaliteit zijn, zodat u hier bij diefstal op terug kunt vallen.

Uw wensen en eisen vormen het uitgangspunt bij het ontwerp van uw camerabeveiligingsinstallatie. Misschien wilt u de beelden ook op uw telefoon kunnen bekijken of wilt u dat camera’s uw productieproces registreren. Of wilt u uw camerasystemen aansluiten op uw toegangscontrole en terreinbewaking. Het kan allemaal.

Camerabeveiliging: een voorbeeld

Een voorbeeld van wat er mogelijk is, geven we u met deze beschrijving van ons eigen camerasysteem:

De camera’s buiten ons pand worden aangestuurd door verschillende sensoren. De camera’s reageren op beweging. Alle camerabeelden worden als er beweging is tegelijkertijd opgenomen. Om beelden van goede kwaliteit te krijgen, koppelden we onze camerabeveiliging aan het inbraaksignaleringssysteem en de verlichting. Zodra er beweging is, gaat er extra verlichting aan.

Volledig gecertificeerd

Hoppenbrouwers Techniek is een volledig gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een goede kwaliteit. Onze specialisten hebben veel ervaring met camerasystemen, van eenvoudig tot zeer complex. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een compleet en op maat gemaakt beveiligingssysteem voor u ontwerpen, installeren en onderhouden.