Panelenbouw Panelenbouw

Snelle en betrouwbare panelenbouw

Hoppenbrouwers Techniek ontwerpt en bouwt besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingenAl jaren creëren wij maatwerk en seriematig voor de water, industrie, food, feed, maakindustrie, leisure en chemie. Zo ontwikkelen wij lichtkrachtverdelers voor utiliteit en woningbouw en bouwen wij panelen voor industriële productielijnen. Waarom jij ons voor panelenbouw moet inschakelen? Hoppenbrouwers heeft de ervaring, kennis en vakmanschap om de panelenbouw snel en kwalitatief te ontwikkelen. Het maakt ons de panelenbouwspecialist. 

Panelenbouw bij Hoppenbrouwers Techniek 

  • Besturingskasten 
  • Schakel- verdeelinrichtingen 
  • Kabelassemblage 
  • Serieproductie 
  • Unieke en maatwerk projecten 

Maatwerk en standaard

Waar de een onze panelenbouw seriematig nodig heeft, wenst de ander één maatwerk besturingspaneel. In beide gevallen zijn wij dé partij. Wij zijn gewend om de hele keten te overzien en snappen wat er gebeurt als er een kink in de kabel zit. Zo moet de panelenbouw voor de opleverdatum af zijn, omdat de implementatie geen vertraging mag oplopen. Wij garanderen snelle doorlooptijden. Dit kunnen wij, omdat wij werken volgens de lean methode. Hiermee bouwen wij snel en efficiënt en gaan wij bovendien verspilling van materiaal tegen.   

Paul Zeelen

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Paul Zeelen

Hoppenbrouwers is:

een innovatieve panelenbouwer
een sparringpartner op hoog niveau
een strategische business partner