Panelenbouw

Panelenbouw

Snelle en betrouwbare panelenbouw

Hoppenbrouwers Techniek maakt verdelers en besturingspanelen. Dit doen wij voor uiteenlopende branches. Zo ontwikkelen wij lichtkrachtverdelers voor utiliteit en woningbouw en bouwen wij panelen voor industriële productielijnen. Waarom jij ons hiervoor moet inschakelen? Hoppenbrouwers heeft de ervaring, kennis en vakmanschap om de panelenbouw snel en kwalitatief te ontwikkelen.  

Panelenbouw bij Hoppenbrouwers Techniek 

  • Besturingskasten 
  • Schakel- verdeelinrichtingen 
  • Kabelassemblage 
  • Serieproductie 
  • Unieke en maatwerk projecten 

Maatwerk en standaard

Waar de een onze panelenbouw seriematig nodig heeft, wenst de ander één maatwerk paneel. In beide gevallen zijn wij dé partij. Wij zijn gewend om de hele keten te overzien en snappen wat er gebeurt als er een kink in de kabel zit. Zo moet de panelenbouw voor de opleverdatum af zijn, omdat de implementatie geen vertraging mag oplopen. Wij garanderen snelle doorlooptijden. Dit kunnen wijomdat wij werken volgens de lean methode. Hiermee bouwen wij snel en efficiënt en gaan wij bovendien verspilling van materiaal tegen.  

Jan-Willem Ansems Commercieel manager IA van Hoppenbrouwers Techniek

Contact met de specialist

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Jan-Willem Ansems - Commercieel Manager