fbpx

Koninklijke Hoppenbrouwers

Met ingang van 22 juni 2018 mogen wij ons Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek noemen. Tijdens de viering van ons 100-jarig jubileum op 22 juni 2018 in het Eftelingtheater, ontvingen we het Predicaat Koninklijk uit handen van de commissaris van de Koning Wim van de Donk.

Wim van de Donk: “De kracht zit in jullie mensen, zit ook in jou Henny, maar ook juist omdat jullie zo goed zorgen vóór die mensen. Dat ze nieuwe kansen krijgen en zich door ontwikkelen. Mensen vasthouden omdat er betere tijden komen. Goed zorgen voor je mensen zit niet alleen in het sociale. Ineens ben je 100 jaar, mooi om te zien.”

Henny de Haas: “Het is een voorrecht om het Predicaat Koninklijk te mogen voeren. Daar ben ik heel trots op en dankbaar voor. Het predicaat is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn voorgangers Jan Beekmans, Wil Hoppenbrouwers en Theo Hoppenbrouwers een eerbetoon en de kers op de taart tijdens ons 100-jarig jubileum. Samen met hen, maar ook met alle medewerkers, hebben we Hoppenbrouwers Techniek opgebouwd tot een vooraanstaand installatiebedrijf dat zich onderscheidt in de branche. Deze onderscheiding is de bekroning op ons werk en bevestigt dat we gaan voor kwaliteit, duurzaamheid, langetermijndenken en niet opgeven. Onze goede naam wordt op deze manier bevestigd, wat vooral een mooie beloning is voor onze medewerkers. Zij leveren immers het goede werk!