Een koersvast familiebedrijf

Hoppenbrouwers is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Kenmerkend voor een familiebedrijf is dat het juist een generatie verder kijkt dan bijvoorbeeld een kwartaal. Hoppenbrouwers is koersvast. Ons bedrijf is laagdrempelig, heeft een pragmatische houding en is vrij nuchter van aard.

 

Onze hechte bedrijfscultuur

Die laagdrempelige, pragmatische en nuchtere insteek vormt de basis voor onze hechte bedrijfscultuur waarin betrokkenheid en vertrouwen centraal staan. Ondanks dat we groeien, voelt het nog steeds als een klein, hecht bedrijf. Dat komt door de manier waarop we onze teams en vestigingen hebben ingericht. Door te werken met lokale vestigingen en zelfsturende teams van maximaal tien tot dertig mensen voelt het warm en persoonlijk. We zijn trots op onze rijke geschiedenis en erfgoed, wat zich vertaalt in sterke interne betrokkenheid en focus op het overdragen van waarden van generatie op generatie. Dit alles draagt bij aan onze unieke identiteit en een succesvol familiebedrijf.

Historie

In 1918 startte Jan Beekmans zijn eenmanszaak in de Kreitenmolenstraat te Udenhout, waar klanten niet alleen terechtkonden voor benzine, taxiritten en elektrotechnische werkzaamheden, maar waar later ook een winkel ontstond met een assortiment aan elektrische artikelen. Door de jaren heen groeide Hoppenbrouwers en ontwikkelde het zich tot een veelzijdige technische dienstverlener met inmiddels 1850 medewerkers.

Lees meer over de historie

Henny de Haas

Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers, vertegenwoordigt de vierde generatie van het bedrijf. Zijn verhaal is echter opmerkelijk anders dan dat van zijn voorgangers. In het begin van de jaren '90 werd duidelijk dat er binnen de familie geen directe opvolging zou zijn. Theo Hoppenbrouwers besloot daarom op zoek te gaan naar iemand die hetzelfde ondernemers-DNA bezat als hijzelf. Die persoon werd Henny de Haas.

Lees meer over Henny de Haas

Hazenpad

Tom, Ruud en Thijs, de drie zonen van Henny, werken allemaal bij Hoppenbrouwers, iedere vanuit een unieke rol. Ze zijn alle drie werkzaam geweest als monteur in de buitendienst en groeien nu langzaam verder in het bedrijf naar een leiderschapspositie. Naast hun dagelijkse werk, doorlopen ze een speciaal traject voor mogelijke opvolging in de toekomst, 'het Hazenpad’.

Lees meer over het Hazenpad

Koninklijk

100 jaar Hoppenbrouwers

Op 22 juni 2018 ontving Hoppenbrouwers het Predicaat Koninklijk tijdens het 100-jarig jubileum in het Eftelingtheater. Het predicaat, persoonlijk ondertekend door Koning Willem-Alexander, werd overhandigd door de Commissaris van de Koning, Wim van de Donk. De viering was groots en onvergetelijk, met drie dagen feest waarbij personeel, klanten en relaties betrokken waren. Het Efteling Theater werd omgetoverd tot een festiviteitenlocatie.

Lees meer over 100 jaar Hoppenbrouwers

Relevante artikelen

Techniek leeft bij Hoppenbrouwers

BlogTop Employer
Lees meer over Techniek leeft bij Hoppenbrouwers

Effectief samenwerken bij Hoppenbrouwers

BlogWerken bij
Lees meer over Effectief samenwerken bij Hoppenbrouwers

Vijf redenen om bij Hoppenbrouwers te werken

BlogTop EmployerWerken bij
Lees meer over Vijf redenen om bij Hoppenbrouwers te werken

Groeiende rol voor zonen

BlogJaarverslag
Lees meer over Groeiende rol voor zonen

Ontvang onze nieuwsbrief