Onze missie

Van origine een elektrotechnische eenmanszaak, nu een toekomstbestendig duurzame allround technisch dienstverlener. Hoppenbrouwers groeide en blijft groeien. Onze visie toen en nu is nog altijd: de beste partner voor medewerkers, klanten en scholen zijn.

Van origine een elektrotechnische eenmanszaak

Medewerkers op één

Hoe doe je dat, de beste partner zijn voor medewerkers, klanten én scholen? Dat begint bij onze medewerkers. Zij zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers. Onze kracht. Onze spil. Zonder hen, geen Hoppenbrouwers. Voor ons voelt het, na meer dan een eeuw, allang niet meer vreemd om te vertellen dat onze medewerkers op één staan. Daarom blijven we dit doen. Met deze diepgewortelde overtuiging bieden we onze medewerkers alle ruimte voor zelfontplooiing en groei.

 

Tevreden medewerkers, tevreden klanten

Waar onze klanten en de scholen dan staan? Dicht bij onze medewerkers. Zij volgen namelijk direct na onze collega’s bij Hoppenbrouwers. Onze visie is dat klanten daar de vruchten van plukken. Want als medewerkers gedreven en met enthousiasme naar het werk gaan, presteren zij beter. Onze klanten ervaren deze gevolgen direct.

“Iedereen mag groeien. Graag zelfs. Ik wil dat mijn collega’s zich niet geremd voelen. Als zij verder willen komen in het bedrijf, dan moet die ruimte er zijn. En daar zorgen we voor.”

Henny de Haas – Algemeen Directeur Hoppenbrouwers

Autoriteit en systemintegrator

De zogenoemde digitale transformatie waarmee we te maken hebben, verandert niet alleen de inhoud van ons werk. Door deze verandering ontwikkelen onze medewerkers zich ook tot kenniswerkers en is er een betere (keten)communicatie, omdat collega’s, leveranciers, partners en afnemers efficiënter met elkaar samenwerken. Bovendien staan automatiseringsprocessen veelal niet op zichzelf en hangen deze vaak nauw samen met andere (technische) disciplines binnen een project. Aangezien we die overwegend zelf in huis hebben, kunnen we een totaaloplossing bieden van advies en ontwerp tot uitvoering en onderhoud. Zo spelen we een centrale rol in de technische vooruitgang en hebben we een voorsprong in de markt.

Duurzaamste technisch dienstverlener

We hebben te maken met grote maatschappelijke vraagstukken zoals het opraken van fossiele brandstoffen, de toenemende vervuiling, plastic soep en CO2-uitstoot. Op zowel nationaal als internationaal niveau zijn hiertoe diverse duurzaamheidsambities geformuleerd en afspraken gemaakt. Bij Hoppenbrouwers beseffen we dat  technische oplossingen sterk kunnen bijdragen aan het oplossen van deze duurzaamheidsvraagstukken. Met onze passie voor techniek hebben we dan ook de ambitie om de meest duurzame installateur van Nederland te worden. Duurzaamheid is voor ons geen doel op zich; het loopt als een rode draad door ons dagelijks werk.

Lokaal geworteld

Om de beste partner voor medewerker, klanten en scholen te zijn, groeien we. Daardoor blijven we dichtbij. Onze dienstverlening breidt zich verder over Nederland uit, zodat we sneller en efficiënter onze kunnen bedienen bij een aanpassing van de installatie, onderhoud of een storing. Met, wederom, tevreden klanten als gevolg. Alle vestigingen ademen het Hoppenbrouwersgevoel, maar zijn ook één met de regio. Onze collega’s kennen de normen en waarden, de cultuur en spreken de ‘taal’. Zo voelen wij niet als verre vrienden, maar als een goede buur. Dus hoewel wij een steeds grote technisch dienstverlener worden, blijven wij ook de ‘bekende’ om de hoek. Precies zoals je van ons gewend bent.

Vind een vestiging in de buurt

 

Lees hier meer over onze groeistrategie

Relevante artikelen

Effectief samenwerken bij Hoppenbrouwers

BlogWerken bij
Lees meer over Effectief samenwerken bij Hoppenbrouwers

Met toekomstvisie ontvangt Hoppenbrouwers Top Employer Award

BlogTop Employer
Lees meer over Met toekomstvisie ontvangt Hoppenbrouwers Top Employer Award

 Hoppenbrouwers ontvangt award. “Ons doel: de beste blijven.”

BlogTop EmployerWerken bij
Lees meer over  Hoppenbrouwers ontvangt award. “Ons doel: de beste blijven.”

Zo lossen we interne uitdagingen tijdens projecten op

Blog9+ organisatieWerken bij
Lees meer over Zo lossen we interne uitdagingen tijdens projecten op

Ontvang onze nieuwsbrief