Duurzaamheid

Of het nu gaat om het verminderen van milieu-impact, bijdragen aan de circulaire economie, of het bevorderen van een veilige werkomgeving: als familiebedrijf zijn we diepgeworteld in de technologische samenleving en voelen we ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. We zijn ervan overtuigd dat we een verschil kunnen maken door onze klanten te helpen met duurzame en efficiënte oplossingen, op een professionele en toegankelijke manier. Voor nu en in de toekomst. Daar gaan we voor.

Milieu

Bij Hoppenbrouwers staat een beter milieu hoog op de agenda. We voldoen aan de de norm ISO 14001:2004 en zijn hiervoor gecertificeerd. Bovendien zijn we gecertificeerd voor trede 3 van de CO2-prestatieladder, wat getuigt van onze inspanningen op het gebied van CO2-reductie.

Over de CO2-prestatieladder

Kennis en innovatie

Innovatie en duurzaamheid gaan wat ons betreft ons hand in hand. De zonnepanelen op je dak zorgen voor stroom en zijn enorm groen. Een warmtepomp laat het energielabel van het pand stijgen. Met simpele ledverlichting bespaar je al tachtig procent stroom ten opzichte van een gloeilamp. Allemaal resultaten van simpele slimme technische ontwikkelingen. Misschien ben je al een stap verder en spreekt moderne techniek, zoals smart building je meer aan. Wij hebben hierover veel kennis in huis en delen deze kennis graag.

Milieurapportage

Hoppenbrouwers rapporteert transparant over haar milieu-impact en bied per project een helder milieurapport over de CO2-uitstoot en circulariteit. Zo bieden we nieuwe aanknopingspunten voor verduurzaming én zijn we op een nieuwe manier van waarde voor onze klanten.

Meer informatie

Veilige werkomgeving

Onze medewerkers staan op één en daarmee ook hun veiligheid. Een topprioriteit, als je het ons vraagt.

Lees meer over veiligheid

Duurzame relatie met onze medewerkers

De kracht zit in onze mensen. Wij zorgen voor kansen op ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden.

Werken bij Hoppenbrouwers

Whitepapers

Bekijk al onze whitepapers en lees over diverse onderwerpen. Meld je aan voor een kijkje in onze whitepapers.

Lees alle Whitepapers

Ontvang onze nieuwsbrief