Van Wijk en Vroegh & Hobbel verder onder Hoppenbrouwers Techniek Goedereede
Contactgegevens

HIER LEEFT TECHNIEK Hoppenbrouwers Techniek Goedereede, jouw lokale installatiebedrijf.

Goedereede

Over ons

Van Wijk Installaties en Constructies B.V. is samen met Vroegh & Hobbel de zeventiende vestiging van Hoppenbrouwers Techniek. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in installatiewerkzaamheden, constructies en duurzame energie in de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatie projecten. De werkzaamheden lopen uiteen van het installeren en onderhouden van cv’s, warmtepomp installaties,  zonne-energie systemen rioleringen en sanitair. Onder de vlag van Hoppenbrouwers biedt Van Wijk een compleet dienstenpakket aan. In 2018 is het installatiebedrijf Vroegh & Hobbel in Oostvoorne aangesloten bij Van Wijk. Samen gaan zij nu verder onder de vlag Hoppenbrouwers Techniek.

Neem contact met ons op.
Martin van Wijk
Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik of één van mijn collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op.
  • Hidden

Een multidisciplinair staalconstructiebedrijf

Hoppenbrouwers Techniek Goedereede is een multidisciplinair staalconstructiebedrijf. Hoppenbrouwers Techniek Goedereede is een betrouwbare partner in het toeleveren van hoogwaardige staaltoepassingen, georiënteerd op de visserij, constructie en agrarische sectoren. Met een team van goed gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat om u als klant van idee tot aflevering van dienst te zijn. Meedenken hoort bij ons vak. Onze vaste medewerkers staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Vooral dit laatste staat hoog in het vaandel.

Onze kracht zit in het zo compleet mogelijk aanbieden van het constructie en automatiseringspakket. Daarom voert Hoppenbrouwers Techniek Goedereede alle werkzaamheden uit in eigen beheer. Zodoende bent u bij ons niet alleen voor productie en montage aan het juiste adres; wij verzorgen ook de complete werkvoorbereiding, inclusief het maken van werktekeningen en de bijbehorende ontwerp en de sterkteberekeningen. Samen werken aan een totaal oplossing. Voor ons telt maar één ding: dat u het eindproduct krijgt wat u voor ogen heeft.

Van Wijk Installaties & Constructies bestaat als familiebedrijf nu ruim 110 jaar. Begonnen als dorpssmid zijn we in de loop van de jaren uitgegroeid naar een modern installatie en constructie bedrijf. Na een eeuw is het tijd voor een nieuwe naam: Hoppenbrouwers Techniek Goedereede. Met dezelfde dienstverlening, service en behoud van ons DNA stappen wij in dit nieuwe avontuur.

Van Wijk Installaties & Constructies en Vroegh & Hobbel zijn klaar voor de volgende fase. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf met alle technische disciplines onder één dak. We kunnen nu naast werktuigbouwkunde ook elektrotechniek aanbieden.

Al langer speelde het idee om een elektro tak te starten. Om dit zelfstandig te doen vergt heel veel tijd. Zo moet je verschillende opleidingen volgen, certificaten behalen en duurt het even voordat je alle kennis hebt opgebouwd. Hoppenbrouwers is een solide en betrouwbare organisatie met veel slagkracht. Ik geloof dat we door deze stap als vestiging verder kunnen groeien en bouwen aan een
mooie toekomst.

Martin van Wijk - Vestigingsleider