Waar techniek leeft

Een veilige omgeving

Techniek is overal. Het maakt ons leven makkelijker, aangenamer én veiliger. Veiligheid zit niet alleen in beveiligingssystemen of slimme apparatuur. Met techniek zorgen we dat drinkwater bijvoorbeeld altijd veilig en schoon is. Een veilige leefomgeving waar je zorgeloos kunt wonen, werken en opgroeien. Daar dragen wij graag aan bij. Techniek maakt het leven veiliger.

Een gevoel van veiligheid

Slimme technieken en handige ontwikkelingen geven jou een gevoel van veiligheid. Denk aan een intelligente bewakingscamera die niet alleen filmt, maar ook warmte vastlegt. Zelfs er niemand in het pand aanwezig is, worden de ruimtes nauwlettend in de gaten gehouden. En blijven ongewenste gasten op afstand.

Maar ook een slim pand vol domotica zorgt voor een veilig gevoel. Ook wanneer er ‘s avonds of in het weekend niemand is. Verlichting die automatisch aan- en uitgaat zodat het net lijkt alsof er iemand binnen is. Of vanuit de afstand het licht in de ruimte aanzetten zodat je bijvoorbeeld geen donkere ruimte betreedt. Slimme technieken maken jouw leven een stuk veiliger en dus prettiger.

Download het E-book

Oogje in het zeil

Het is tijd om de veiligheid van je zaak, goederen, medewerkers én jezelf op nummer één te zetten. Dat doe je door je bewust te worden van de risico’s. En door snel te schakelen, als dat nodig is. Wij helpen je met het voorkomen en beperken van schade met onze brandbeveiliging en inbraaksignalering. Of we zorgen voor digitale veiligheid door middel van smart technology. Zodat jij je zorgeloos kunt focussen op je bedrijf. Veilig ondernemen is ontzettend belangrijk, daar weten wij alles van.

Industrial MSI

De digitale revolutie is hier. De belofte hiervan is dat algoritmes de productie 10x efficiënter gaan maken én de kostprijs aanzienlijk zullen verlagen. Dat nauwkeurig wordt voorspeld wanneer uitval van machines kan worden verwacht. Dat de productiecapaciteit wordt verhoogd en dat de Overall Equipment Effectiveness (OEE) tot ongekende hoogte wordt gestuwd. Meer weten over Hoppenbrouwers Industrial MSI (Master System Integration)?

Lees hier meer

Smart technology en digitale veiligheid gaan hand in hand

Slimme, technische oplossingen maken ons werk steeds sneller en makkelijker. Fabrieksmachines zijn naadloos op elkaar afgesteld. De klimaat- en lichtinstallatie in kantoren weten wanneer ze aan moeten staan: als het personeel aan het werk is. En alle data krijgen we in een online dashboard te zien. Met de steeds groter wordende IT-ontwikkelingen, zoals smart building en smart industry ontstaan ook steeds meer vragen: want hoe houd je ongenodigden buiten de digitale deur? Dick Klaassen, projectleider systeemintegratie bij legt het uit.

Lees het blog

Onderhoud en inspectie

Veiligheid zit niet alleen in technologische snufjes die jouw omgeving monitoren of het idee van veiligheid vergroten. Maar het zit ook in onderhoud en inspectie. Eenmaal een bewakingssysteem aangeschaft, wil je dat deze blijft werken. Dat kan alleen met goed onderhoud. En dat onderhoud moet ook weer veilig en volgens procedures gebeuren.

Ook zonder dat jij 24/7 met jouw beveiligingssystemen bezig bent, wil je zeker weten dat het werkt. Een storing zit in een klein hoekje. Behalve met goed onderhoud en gedegen inspectie. Bewust of onbewust: je voelt je altijd veilig. Omdat techniek leven is.

Ontvang onze nieuwsbrief