Hoppenbrouwers Sittard: jouw toegewijde partner in woningbouw

De uitdagingen in de woningbouw zijn enorm. Er is grote behoefte aan woningen en de noodzaak om innovatief en duurzaam te bouwen. Met onze expertise van verschillende bouwmethoden bieden wij niet alleen duurzame antwoorden op de groeiende vraag naar woningen, maar ook praktische oplossingen die kosten besparen en de bouwtijd verkorten.

Bekijk onze projecten

Voor huurverenigingen, investeerders, particulieren, aannemers en bouwbedrijven: voor iedere partij binnen de woningbouw ontwerpen en bouwen wij installatietechnieken. Dat wij volgens de normen bouwen, is niet meer dan logisch. Maar kwaliteit betekent meer dan aan wet- en regelgeving voldoen. Niets is zo belangrijk als een comfortabel woonklimaat. Wij willen dat een woning direct voelt als een echt thuis.

Dat thuisgevoel creëren wij door de installatie af te stemmen op de bewoner. Dit kunnen we bijvoorbeeld realiseren met een domotica-systeem waarmee de verlichting automatisch aangaat, de gordijnen op afstand te bedienen zijn en zonwering automatisch wordt geactiveerd als de zon schijnt. Maar ook met onmisbare installaties, zoals brandmeld- en inbraak-installaties en verwarmings-installaties.

Neem contact op met onze specialist

1 vast aanspreekpunt

voor jou

1.000+ klanten

gingen je voor

60 specialisten

helpen je graag verder

Duurzaam ondernemen, je kunt er níét omheen

Er wordt veel gesproken over bio-based en circulair bouwen. Maar hoe realiseer je dit in de praktijk? Duurzaam ondernemen is geen vrijblijvende keuze meer: iedereen móét mee in het klimaatbeleid. Wij zijn ervan overtuigd dat we een verschil kunnen maken door onze klanten te helpen met duurzame en efficiënte oplossingen, op een professionele en toegankelijke manier.

Innovatie en duurzaamheid gaan wat ons betreft ons hand in hand. De zonnepanelen op je dak zorgen voor stroom en zijn enorm groen. Een warmtepomp laat het energielabel van het pand stijgen. Met simpele ledverlichting bespaar je al tachtig procent stroom ten opzichte van een gloeilamp. Allemaal resultaten van simpele slimme technische ontwikkelingen. Misschien ben je al een stap verder en spreekt moderne techniek, zoals smart building je meer aan. Wij hebben hierover veel kennis in huis en delen deze kennis graag.

Daarbij rapporteren wij transparant over onze eigen milieu-impact, en daarom bieden we per project een helder milieurapport aan over de CO2-uitstoot en circulariteit binnen dat project. Hiermee bieden we nieuwe aanknopingspunten voor verduurzaming én zijn we op een nieuwe manier van waarde voor onze klanten. Met het aanbieden van deze milieurapportage lopen wij voorop in het bijstaan van bedrijven met hun CSRD-naleving. We geloven namelijk dat de Europese richtlijnen nieuwe kansen bieden om samen te bouwen aan een groenere toekomst.

Eén technisch partner, bij jou in Sittard

Zoek je voor elke technische klus een aparte leverancier? Of wil je een partner die repareert, installeert en adviseert over alles wat er voor jou als ondernemer toe doet? Eén partner die onderdeel is van een landelijk netwerk, maar gewoon bij jou om de hoek zit. Die weet wat er moet gebeuren als je gaat bouwen, verbouwen of uitbreiden.

Wij staan voor je klaar!

Meer weten over woningbouw?

Wil je meer informatie over wat Hoppenbrouwers voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik help je graag.

Jack van Gulick

Projectcoördinator06-82293936

Een greep uit onze projecten

Projectcase

Domotica voor luxe penthouse

Lees meer
Lees meer over Domotica voor luxe penthouse
Projectcase

Kerk omgebouwd tot twintig appartementen

Lees meer
Lees meer over Kerk omgebouwd tot twintig appartementen
Projectcase

Renovatie en realisatie van milieuvriendelijke woningen

Hoppenbrouwers Almelo renoveert en realiseert milieuvriendelijke woningen
Lees meer over Renovatie en realisatie van milieuvriendelijke woningen

Ontvang onze nieuwsbrief