Waar techniek leeft

Een comfortabele omgeving

Je ziet het niet altijd, maar techniek is overal. In je huis, onderweg en op je werk. Techniek zorgt ervoor dat je leven zorgelozer is. Hoe meer techniek, hoe comfortabeler jij kunt leven. Een huis vol domotica waar de verlichting automatisch aangaat op bepaalde tijden en de temperatuur zichzelf regelt, scheelt denkwerk. En bedrijven draaien op smart industry waarmee hun installaties nog slimmer en beter worden.

Zorgeloos leven begint bij slimme bouw

Wanneer wij woningen, kantoren en distributiecentra slim bouwen, is een comfortabel en zorgeloos verblijf creëren onze prioriteit. Dat doen we bijvoorbeeld door stekerbaar te bouwen. Wat dat betekent? Tijdens de bouw van een huis of kantoor verwerken we alle benodigde elektra, bekabeling en leidingwerk in de muren. Zo is een pand binnen no time gebouwd én voorzien van alle benodigdheden.

Benieuwd hoe slimme bouw bijdraagt aan een comfortabele omgeving?

Download het E-book

Stekerbaar bouwen combineren wij met modulair bouwen. Zie het als een soort Lego-bouwpakket wat we in onze werkplaats voorbereiden. De onderdelen monteren we aan elkaar op de bouwplaats en in één dag is een gebouw wind- en waterdicht. Makkelijk hé? En blijkt een stopcontact na een jaar toch beter een andere plaats te hebben, dan realiseren we dat met gemak. Onze klanten en de eindgebruiker worden volledig ontzorgd.

Zo werkt dat

Slim huis en een slimme werkplek

Lampen die je op afstand aan en uit zet. Gordijnen die bij zonsopkomst openschuiven, de thermostaat die automatisch aanslaat en het beveiligingssysteem dat activeert zodra jij de deur op slot doet.  Allemaal mogelijk dankzij techniek én maken jouw leven gemakkelijker.

Niet alleen voor thuis, maar ieder gebouw kan van je van gemak en comfort voorzien. Kantoorruimtes die de temperatuur afstellen op het buitenklimaat. Verlichting die automatisch aan of uit gaat zodra een ruimte gebruikt wordt. Zelfs systemen en installaties werken slim in het distributiecentrum of de fabriekshal waar jij werkt.

Met handige installaties  plegen we slim onderhoud. Ondervangen we uitval. En hebben we een afwijking in de productie binnen no time gevonden en getackeld. Dat is pas slim.

Lees het blog

Ontvang onze nieuwsbrief