whitepaper

Meer grip op je bedrijfs- beveiliging

http://Maak%20je%20bedrijfspand%20veiliger

Veilig ondernemen: maak je bedrijf veiliger

Je bedrijfspand, je droom, in vlammen zien opgaan? Je moet er niet aan denken. In het afgelopen jaar zijn 3.617 ondernemers getroffen door een brand. Je pand in puin en je inventaris weg door inbraak? Bijna veertig procent van het mkb krijgt er weleens mee te maken. Kleine ondernemingen onderschatten een goede beveiliging vaak, en de schade kan hoog oplopen.

Bedrijfsbeveiliging betekent tegenwoordig veel meer dan de deur achter je op slot draaien. Het lijkt een grote investering, maar het levert veel op. In ons whitepaper vertellen we je alles over beveiligen in het mkb: waar moet je aan denken, hoe pak je het aan en wat zijn de voordelen voor jou als ondernemer?

0 procent
van het mkb krijgt te maken met inbraak
0 minuten
tot inbrekers er met de buit vandoor zijn
0 procent
wordt gepleegd door gelegenheidsdieven

Beveilig jouw bedrijf tegen inbraak

Zo’n tachtig tot negentig procent van alle inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Zij zoeken vooral op plaatsen waar ze zonder moeite binnenkomen naar spullen die gemakkelijk te verkopen zijn. Zulke dieven maken gebruik van de gelegenheid, het moment of de kans. Denk aan pallets of containers bij het pand of openstaande ramen of deuren. Inbraak is nooit honderd procent te voorkomen. Maar met een paar goede maatregelen verklein je wel de kans.

Maak je bedrijf veiliger, download het whitepaper

De toekomst is slim

Slimme beveiliging in je bedrijfspand is multifunctioneel

Bedrijfsbeveiliging wordt slimmer doordat systemen op basis van data patronen herkennen en afwijkingen spotten. De verwachting is dat beveiligingssystemen met artificial intelligence zich nog verder ontwikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een intelligente bewakingscamera die niet alleen filmt, maar ook warmte vastlegt? Handig bij indringers én om gedragspatronen van klanten of werknemers te ontdekken. Zelfs als er niemand in het pand aanwezig is, worden de ruimtes nauwlettend in de gaten gehouden.

Bedrijfspand beveiligen met deze stappen

Je kunt je bedrijfs- of kantoorpand op verschillende manieren beveiligen. Kijk naar de risico’s van je gebouw en stem daar de beveiliging op af. Wat voor jou de beste beveiliging is, hangt vooral af van je bedrijfspand, loods, kantoor of winkel. Bekijk van de buitenkant naar de binnenkant welke beveiligingsmaatregelen bij je onderneming passen. Wij maakten verschillende stappenplannen voor diverse scenario’s.

Beveilig je bedrijfspand tegen inbraak

Wij zorgen dat de beveiliging van jouw bedrijfspand helemaal klopt

Als je eenmaal een beveiligingssysteem hebt aangeschaft, wil je dat het ook blijft werken. Met onze inspecties creëer je een veilige
werkomgeving voor werknemers en bezoekers, wordt de levensduur van de installatie verlengd, voldoe je aan de wet- en regelgeving en worden storingen op tijd gesignaleerd.

We denken met je mee over de juiste maatregelen voor je onderneming en helpen bij de installatie. Ook zijn we er op tijd bij voor onderhoud en inspecties, bijvoorbeeld als we ontdekken dat je alarminstallatie aan vervanging toe is.

Clusterleider Beveiliging Koen v/d Hurk van Hoppenbrouwers techniek

Contact met de specialist

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Koen van den Hurk - Clusterleider Beveiliging