BREEAM Outstanding voor Gebouw 60 bij Vanderlande

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Sprinkler Werktuigbouwkunde

Vanderlande had de wens om een nieuw, duurzaam kantoor te realiseren. Een gebouw met een comfortabele en veilige werkomgeving. Dat behaaglijk, knus en als thuis aanvoelt. Samen met bouwbedrijf van de Ven ontwierp en realiseerde Hoppenbrouwers Techniek Gebouw 60 bij Vanderlande. Hoppenbrouwers was verantwoordelijk voor alle elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, sprinkler- en beveiligingsinstallaties.

BREEAM Outstanding

Voor Vanderlande, wereldwijde marktleider in transportbanden, is duurzaamheid een belangrijke pijler. Met de BREEAM methodiek kun je de duurzaamheidsprestatie van gebouwen bepalen. Het gebouw wordt op negen punten beoordeeld: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling. Vanderlande had als doel om het hoogst haalbare hierin te halen: BREEAM Outstanding. En dit is ook gelukt!

Kantoorinstallaties voor een comfortabele werkomgeving

Een kantoor is een dynamische omgeving waar veel gebeurt. Afgelopen jaar werkten er twintig man, het volgende jaar lopen er honderd medewerkers rond. Het ene moment werkt iedereen in aparte ruimtes, het andere moment zitten complete afdelingen in een kantoortuin bij elkaar. Alles voor een comfortabele en veilige werkomgeving. En om dat te kunnen realiseren, moeten kantoorinstallaties met het bedrijf meebewegen.

Het oude V&D-gebouw in een nieuw kantoorjasje

Vrijwel iedere Eindhovenaar kent het voormalige V&D-pand in het centrum van Eindhoven. Het staat er al meer dan honderd jaar. Om van het pand van 12.000 m2 een comfortabele en veilige werk- en winkelomgeving te maken, moderniseerde bouwbedrijf Heerkens van Bavel het pand compleet. Mét hulp van Hoppenbrouwers Techniek.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief