Erkenning Erkenning

Onze reputatie als beste werkgever

De voorbode van goed werkgeverschap, is onze medewerkers op de eerste plek zetten. Onze erkenningen zijn het bewijs. Zo kregen wij het keurmerk voor ‘Beste werkgever’ 2019-2020 en 2017-2018. Ook zijn wij in 2014 genomineerd voor ‘Slimste bedrijf’, een erkenning voor bedrijven die medewerkers hun talent en passie optimaal laten inzetten. Ook kregen wij de ‘ElkeDagBeter award’ in 2013, omdat wij onze medewerkers gezond houden en daarin zelfs in voorop lopen.

Beste werkgever 2019-2020

Waardering voor onze groei

De kroon op ons werk is het predicaat Koninklijk. De koning drukt hiermee zijn respect, waardering en het vertrouwen in Hoppenbrouwers uit. Vol trots ontvingen wij deze onderscheiding tijdens ons honderdjarige bestaan. Ook kregen wij het ‘Tilburg Trofee’, ‘De Bronzen FD Gazelle Award’ 2017 en ‘BORT prijs’ voor onze inzet en snelle groei.

Erkenning voor maatschappelijk ondernemen

Jeugd enthousiasmeren over techniek en onder andere culturele activiteiten stimuleren: Hoppenbrouwers zet zich maatschappelijk in. Zo realiseren wij social return en ondernemen wij duurzaam. Wij kregen daarvoor verschillende onderscheidingen. Zo zijn wij sinds 2014 ‘Eén van Brabants Besten’ en ontvingen wij het ‘Groene Lintje’ 2011.