Airco’s van Daikin bij Hoppenbrouwers Techniek

Zoek je bij Hoppenbrouwers naar een airco, dan stuit je al snel op de producten van Daikin. We hebben goede ervaringen met het merk, vandaar dat we het omarmen alsof het ons huismerk is. Graag maken wij jou net zo enthousiast over Daikin airco’s. Want als je er een aanschaft, ga je natuurlijk voor kwaliteit. Snappen wij.

Doe de airco-kiezer

Slim, slimmer, slimst

Wij bieden verschillende typen Daikin airco’s aan: het Comfora-type (FTXP) en de Stylish-serie (FTXA), natuurlijk met een bijbehorende buitenunit. We kiezen niet zomaar voor deze modellen, het zijn namelijk de allerbeste én de allerslimste. Stuk voor stuk zuiveren deze airco’s de lucht. En de Stylish-modellen zijn nóg een tikje slimmer. Die bepalen namelijk met een sensor hoe warm het in de ruimte is en kunnen de lucht gelijkmatig over de kamer verdelen. Zo heb je in iedere hoek van de kamer een aangename temperatuur.

Het oog wil ook wat

Misschien vind jij een standaard airco-unit aan de muur geen probleem. Maar wij snappen het ook als je een ontwerp wilt dat in je interieur past. Daikin airco’s hebben een ‘Stylish’ lijn met strakke designs die maar wat mooi in jouw kamer passen. Strak, soepele lijnen, matzwart, zilver of in zwart afgewerkt. Ja, het oog wil ook wat.

Handig regelen met de app

Een airco moet jou vooral gemak en genot opleveren. Een afstandsbediening die kwijt is op een warme zomerdag, doet de temperatuur niet echt dalen. Daarom bedien je de Stylisch serie Daikin airco’s handig met een app. Zo kun je zelfs op afstand de temperatuur regelen zodat je in een aangenaam huis thuiskomt. De Comfora-modellen zijn ook met spraakbediening te regelen door de integratie met Google en Amazon Alexa. Dat is handig.

Meerdere binnenunits aansluiten

Een airco werkt per kamer. Jij wilt het liefst meerdere kamers voorzien van een fijne binnentemperatuur. Aan één buitenunit kun je tot vijf binnenunits aansluiten. De buitenunit is subtiel, nagenoeg geluidloos en heeft een slimme compressor waarmee je minder energie verbruikt en stabielere temperaturen in huis hebt. De temperatuur kun je vervolgens per binnenunit apart regelen. Er is één voorwaarde: ze moeten allemaal verkoelen of verwarmen.

Kies voor design, gemak én een aangename temperatuur. Dat is Daikin.

Bekijk ons assortiment

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Alle informatie over de airco

BlogAirco's
Lees meer over Alle informatie over de airco

3x meer dan verkoelen met de airco

BlogAirco'sDuurzaamInnovatie
Lees meer over 3x meer dan verkoelen met de airco

Zo energiezuinig is de airco echt

BlogAirco'sBesparenDuurzaam
Lees meer over Zo energiezuinig is de airco echt

De airco het hele jaar rond gebruiken

BlogAirco'sInnovatieTrends
Lees meer over De airco het hele jaar rond gebruiken

Hoeveel kost een airco?

BlogAirco's
Lees meer over Hoeveel kost een airco?

Verwarmen met een airco

BlogAirco'sDuurzaam verwarmen
Lees meer over Verwarmen met een airco

Wat is een airco?

BlogAirco'sDuurzaam verwarmen
Lees meer over Wat is een airco?

Ontvang onze nieuwsbrief