Welkom bij Technodak, onderdeel van Hoppenbrouwers

Technodak is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat vanuit Oldenzaal actief is. wij adviseren jou graag over duurzame daksystemen en detailoplossingen. Onze missie: het adviseren, leveren en aanbrengen van hoogwaardige dakbedekkingen en dakveiligheid tegen een zo hoog mogelijk duurzaam rendement. Doordat Technodak nauw samenwerkt met de diverse afdelingen van Hoppenbrouwers Techniek, heeft het alle disciplines op het gebied van dakveiligheid, zonnepanelen en koper-, lood- en zinkwerken in huis.

Contactgegevens

Bremenstraat 4
7575 EH, Oldenzaal
0541 – 51 36 99
info@technodak.nl

Over ons

Technodak BV (voorheen Technodak Dakbedekking en Löwik Daktechniek) is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat vanuit Oldenzaal actief is. Wij hebben meer dan 50 jaar dakbedekkingservaring binnen uiteenlopende sectoren.
Technodak renoveert, onderhoudt en repareert platte daken van bestaande bouw en voorziet nieuwbouw van dakbedekking.

Als Twentse dakdekker laten wij regionaal onze kwaliteitsstempel achter. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij tien jaar dak garantie leveren. Naast kwaliteit staat Technodak voor vakmanschap, duurzaam rendement en een goede klantrelatie. Jij wilt eerlijk advies waarin aan alles is gedacht. Van isolatie en zonnepanelen tot aan brandveiligheid en bouwtechnische normen. Wij nemen al deze aspecten mee in ons uitgebreide advies, inclusief jouw eisen en budget. Dat alles smeden wij tot een gedegen plan.

Ontvang onze nieuwsbrief