Service & onderhoud bij Hoppenbrouwers

Bij Hoppenbrouwers bieden we twee soorten service- en onderhoudscontracten voor je installaties: een los contract voor bestaande installaties en een contract bij nieuwe installaties. Beide garanderen regelmatige controles, onderhoud en snelle hulp bij storingen. Kies het contract dat het beste bij jouw situatie past!

Ik wil een los onderhoudscontract voor mijn bestaande installatie

Heb je thuis al een bestaande installatie, maar wil je hier graag een nieuw onderhoudscontract voor afsluiten? Geen probleem! We bieden verschillende type contracten aan passend bij jouw wensen. Van basis- tot all-in dekking. Jij maakt de keuze.

Lees meer over onze losse onderhoudscontracten

Ik wil een nieuwe installatie aanschaffen met onderhoudscontract

Is je installatie toe aan vervanging of wil je je huis verduurzamen en wil je altijd zeker zijn van een goed werkend product? Bij iedere installatie bieden we de optie aan om een all-in service contract af te sluiten.

Lees meer over onze installatie onderhoudscontracten

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

Wij adviseren om je installaties regelmatig te laten onderhouden. Regelmatig onderhoud aan je installaties is belangrijk om verschillende redenen:

 • Veiligheid: Voorkom gevaarlijke situaties zoals gaslekken of elektrische storingen.
 • Efficiëntie: Zorg dat je installatie optimaal blijft werken en minder energie verbruikt.
 • Levensduur: Verleng de levensduur van je installaties door vroegtijdige slijtage te voorkomen.
 • Kostenbesparing: Voorkom dure reparaties door kleine problemen vroegtijdig aan te pakken.
 • Betrouwbaarheid: Verklein de kans op storingen en onverwachte uitval.

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt het all-in service abonnement van Hoppenbrouwers ?

  Bij elk product dat je bij Hoppenbrouwers koopt, neem je een all-in service abonnement van 15,- tot 25,- per maand afhankelijk van het product. Hiermee ben je verzekerd van een goed werkende installatie. Heb je een storing, dan lossen we deze zo snel mogelijk op. Onze videomonteur kijkt met je mee of er komt iemand langs. Binnen 24 uur is het opgelost. Gegarandeerd! Heeft je installatie onderhoud nodig? Dan nemen wij contact met je op om snel en makkelijk een afspraak te maken. Een all-in service abonnement van Hoppenbrouwers heeft een looptijd van minimaal twee jaar. Daarna bepaal jij zelf of je het contract tot twaalfjaar door laat lopen.

 • Kan ik ook een contract afsluiten voor een bestaande installatie?

  Ja, dat kan! Je kunt een servicecontract afsluiten voor je bestaande installatie. We voeren eerst een inspectie uit om te beoordelen of je installatie geschikt is voor het contract. Deze inspectie is exclusief materiaal- en reparatiekosten. Na goedkeuring kun je profiteren van al onze onderhouds- en servicevoordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Waarom zou ik de eerste twee jaren een onderhoudscontract nemen, terwijl je dan ook productgarantie hebt?

  Uiteraard zit er productgarantie op onze installaties voor thuis. Maar met een onderhoudscontract komen onze specialisten ook bij je langs voor onderhoud wat niet binnen de garantie valt. Ook kun je met een onderhoudscontract gebruikmaken van de storingsdienst, daarmee wordt een storing binnen 24 uur opgelost. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om pas na de eerste twee jaar een onderhoudscontact af te sluiten. Dan worden de kosten voor een eerste inspectie en de kosten van het onderhoud (welke normaal zijn inbegrepen in het maandbedrag) in rekening gebracht.

 • Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of service?

  Je ontvangt automatisch een e-mail als er onderhoud nodig is. Heb je problemen en wil je dat we naar de installatie kijken, maak dan eenvoudig een afspraak door contact met ons op te nemen.

 • Hoe vaak is er onderhoud nodig?

  Dat verschilt per product. Niet voor elke installatie is onderhoud verplicht. Een cv-ketel heeft bijvoorbeeld eens per twee jaar onderhoud nodig. Hetzelfde geldt voor een hybride warmtepomp.

 • Ik ga scheiden

  Het all-in service abonnement omzetten wegens een scheiding is mogelijk. Het contract kunnen we op naam zetten van de nieuwe eigenaar. Dat kan een nieuwe bewoner zijn (bij verkoop van het huis), of de persoon die in het huis blijft wonen.

 • Bij overlijden

  Als de eigenaar van de woning overlijdt, kunnen we het contract stopzetten. Eventueel kunnen we het omzetten naar een nieuwe eigenaar.

 • Ik ga verhuizen?

  Ga je verhuizen? Neem contact met ons op.

 • Ik wil het all-in service abonnement opzeggen?

  Na twee jaar kun je maandelijks kosteloos opzeggen, maar voor service en onderhoud heb je wel een servicecontract nodig. Ga je binnen twee jaar verhuizen, scheiden of heb je te maken met een overlijden en wil je het contract opzeggen, neem dan contact met ons op.

 • Ik heb geen e-mail gehad voor het inplannen van onderhoud?

  Is er onderhoud nodig, maar heb je geen melding gehad? Neem contact met ons op, dan maken we gelijk een afspraak.