Jan Haenen Jan Haenen
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Jan Haenen

Bouw bedrijfspand Jan Haenen

Er was meteen een klik

Tien jaar geleden maakte Jan Haenen kennis met Hoppenbrouwers tijdens de samenwerking voor de bouw van een bedrijfspand. Op zoek naar een e-installateur voor de bouw van zijn eigen huis besloot Haenen om Hoppenbrouwers voor de tweede keer in te schakelen.

Jan Haenen: “Vanwege de goede ervaringen die ik al met Hoppenbrouwers had, benaderde ik het bedrijf opnieuw voor de bouw van ons woonhuis. Er was meteen een klik met Projectleider Michel van Kollenburg. Dat goede gevoel is ontzettend belangrijk, zeker bij de bouw van je eigen huis.”

Luxe en functioneel

“Hoppenbrouwers nam de tijd om een goed beeld te krijgen van onze wensen en eisen”, vertelt Haenen. “Zo wilden wij wel wat luxe, maar vooral ook een bedienbare installatie. Hoppenbrouwers gaf een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en dacht mee. Bijvoorbeeld door aan te geven dat je installaties ook weer niet zo luxe moet willen maken dat het te ingewikkeld wordt om ze te bedienen. Dat je bij wijze van spreken een gebruiksaanwijzing nodig hebt om het licht aan te kunnen doen. Ook onze binnenhuisarchitecte ging in gesprek met Hoppenbrouwers. Zij heeft haar ideeën voor de verlichting kenbaar gemaakt. Deze zijn vervolgens, samen met alle andere wensen, vertaald in een plan en tekening.”

Betrokken en betrouwbaar

Haenen: “Toen Hoppenbrouwers het uiteindelijke plan presenteerde, klopte het plaatje helemaal. In huis is een functionele domotica-installatie, met de mogelijkheid om met één druk op de knop alle verlichting uit te zetten. Ook is er in en om het huis een op maat afgestemde beveiligingsinstallatie en een centraal stofzuigsysteem geïnstalleerd. Hoppenbrouwers is betrokken, betrouwbaar en komt afspraken na. De goede ervaring die ik al met het bedrijf had is absoluut bevestigd.”

Camerabeveiliging voor particulier door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica voor particulier door Hoppenbrouwers Techniek
Woning particulier door Hoppenbrouwers techniek
Domotica voor Particulier door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica in woonhuis door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica in woonhuis door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica en beveiliging voor particulier door Hoppenbrouwers Techniek
Woning nieuwbouw door Hoppenbrouwers Techniek
Nieuwbouw van luxe woning door Hoppenbrouwers Techniek