DC Siberië DC Siberië
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Brand Loyalty
  • Bruto vloer oppervlakte

    41.500 m2

Bouw DC Siberië

In augustus 2013 werd het door Build to Build ontwikkelde distributiecentrum Siberië (Fase I) opgeleverd. Een duurzaam en modern distributiecentrum waar Brand Loyalty is gevestigd. Het pand is volgens de BREEAM eisen gebouwd en gecertificeerd volgens de classificatie ‘Very Good’.

Na de nieuwbouw van het eerste distributiecentrum startte Build to Build met de ontwikkeling van het tweede nieuwe pand op deze locatie. Het betreft een pand van circa 41.500 m², welke geschikt is voor het huisvesten van vier eindgebruikers. Ook dit pand wordt volgens de BREEAM classificatie ‘Very Good’ gebouwd.

Als officieel BREEAM nieuwbouw expert kregen wij de opdracht om de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties te realiseren voor zowel Fase I als Fase II. Het tweede distributiecentrum is opgeleverd in december 2014.

Er zal onder andere gebruik worden gemaakt van restwarmte uit de naast gelegen glastuinbouw en een infiltratiegebied met ecologische waarde ontworpen worden voor het afwateren van hemelwater.

Lege hal DC Siberië in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
pand Dc Siberië in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
Bouwterrein bij DC Siberië in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
pand DC Siberië in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek