Nieuwe technologie voor Rubis opslagtanks

Disciplines
Elektrotechniek

In opdracht van Rubis Terminal Rotterdam hebben wij 2 bestaande opslagtanks met elk een inhoud van maar liefst 9.500 mᵌ zodanig gerenoveerd dat deze weer voldoen aan de huidige wensen en nieuwste technologieën. De tanks zijn na renovatie geschikt voor chemicaliën en nicheproducten.

De engineeringsafdeling van RTP (nu Hoppenbrouwers Techniek Afferden) heeft zorg gedragen voor de complete detail engineering. Vervolgens hebben we alle elektrotechnische werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: de besturings – en procescontrol kasten, meet- en regelinstallatie, tracing-installatie, middenspanning installatie, licht- en krachtinstallatie, hoofd- en secundaire kabelbaantrace’s, terreinverlichting, besturingsinstallaties, noodverlichtingsinstallatie, aardingsinstallatie en ondersteuning Site Acceptance Test.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief