Bouw DC Siberië

Disciplines
Beveiliging Duurzame energie Elektrotechniek Technisch Beheer

BREEAM eisen gebouwd en gecertificeerd

In augustus 2013 werd het door Build to Build ontwikkelde distributiecentrum Siberië (Fase I) opgeleverd. Een duurzaam en modern distributiecentrum waar Brand Loyalty is gevestigd. Het pand is volgens de BREEAM eisen gebouwd en gecertificeerd volgens de classificatie ‘Very Good’.

Na de nieuwbouw van het eerste distributiecentrum startte Build to Build met de ontwikkeling van het tweede nieuwe pand op deze locatie. Het betreft een pand van circa 41.500 m², welke geschikt is voor het huisvesten van vier eindgebruikers. Ook dit pand wordt volgens de BREEAM classificatie ‘Very Good’ gebouwd.

Als officieel BREEAM nieuwbouw expert kregen wij de opdracht om de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties te realiseren voor zowel Fase I als Fase II. Het tweede distributiecentrum is opgeleverd in december 2014.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief