162 kWp zonnestroom voor GGZ NHN

Disciplines
Duurzame energie

GGZ Noord-Holland-Noord kiest voor hoge kwaliteit Solarwatt zonnepanelen

GGZ Noord-Holland-Noord is bewust aan het verduurzamen met energiebesparende maatregelen. Als onderdeel van de aanpak vinden ze het belangrijk dat de energie die ze gebruiken, duurzaam wordt ingekocht en waar mogelijk duurzaam wordt opgewekt.

Hoppenbrouwers realiseerde de installatie voor 600 zonnepanelen over drie verschillende locaties in Schagen, Alkmaar en Heerhugowaard van GGZ. De zonnepanelen hebben een capaciteit van 162 kWp aan zonnestroom wat ca. 145.000 kWh oplevert. Dit betekend voor GGZ Noord-Holland-Noord dat ze 8% tot 9% van hun totale stroomverbruik zelf opwekken.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief