Hoppenbrouwers Techniek Arnhem verandert virtuele vestiging in fysieke locatie

Vanuit Arnhem is Hoppenbrouwers sinds april 2020 al aanwezig vanuit een virtuele vestiging. Met de groei van het aantal klanten en medewerkers gaat Hoppenbrouwers zich nu fysiek vestigen in Arnhem. De handtekeningen zijn gezet voor het pand op bedrijventerrein de Bakenhof. De komende maanden wordt het pand verbouwd. Naar verwachting vindt de officiële opening plaats in oktober 2021. Vestiging Arnhem is hiermee de zestiende vestiging voor Hoppenbrouwers en richt zich vanuit deze regio op industriële automatisering in de markt water en industrie, ziekenhuizen en de disciplines elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

Deze ontwikkeling sluit naadloos aan bij de ambitie van Hoppenbrouwers om landelijke dekking te bereiken en uit te groeien tot beste en meest duurzame technische dienstverlener van Nederland. Met ruim 1500 medewerkers werken we vanuit – straks zestien – verschillende vestigingen aan het waarmaken van die droom.

Rutger Hermans wordt als vestigingsleider het gezicht van de vestiging. Rutger: “Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging.  Zodra het kantoor van de nieuwe vestiging klaar is gaan we deze betrekken zodat we klanten en sollicitanten zo snel mogelijk kunnen ontvangen. Dit kantoor, op bedrijventerrein de Bakenhof wordt na verwachting officieel geopend in oktober 2021. Door deze vestiging kunnen we onze huidige klanten zoals bijvoorbeeld; Rijnstate ziekenhuis, Sportcentrum Valkenhuizen, Vitens van dichtbij bedienen.

We starten met een jong, enthousiast groep van dertien medewerkers. Het opzetten van een nieuwe vestiging is voor ons allemaal een prachtige uitdaging en biedt mooie kansen om te groeien. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers die het ook als uitdaging zien om deze vestiging mee verder uit te bouwen.

Lees hier meer over de vestiging Arnhem

 

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief