Hoppenbrouwers Arnhem

Bakenhofweg 30
6833 HD Arnhem
026 845 3310

Bekijk alle vestigingen

Installatiebedrijf Arnhem

Op zoek naar een installatiebedrijf in Arnhem? Hoppenbrouwers is jouw lokale partner in technische vraagstukken. Van elektrotechniek tot industriële automatisering en panelenbouw. Met onze oplossingen maken we gebouwen comfortabeler en installaties slimmer. Dat doen we met name in de utiliteit, industrie en watermarkt.

Wij denken niet alleen mee over het ontwerp, maar verzorgen ook de installatie en leveren service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat alle installaties bestand zijn tegen de technische uitdagingen van nu én de toekomst. En omdat we lokaal geworteld zijn in Arnhem zijn we altijd dichtbij. Dus heb je hulp nodig? Dan zijn we er zo!

Altijd dichtbij

Met vaste teams in de regio houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Alles onder één dak

Zakelijke én particuliere klanten helpen wij op weg naar een duurzame toekomst.

Partner in het werk

Ons werk stopt niet zodra de oplossing is geïnstalleerd. Wij blijven betrokken.

Onze oplossingen

Elektrotechniek

Van een goede licht- en krachtinstallatie tot elektrische voorzieningen als datanetwerken, energiebeheersmaatregelen en domotica. Onze elektrotechnische adviseurs realiseren alle elektrische voorzieningen en denken graag mee over jouw technische vraagstuk.

Industriële automatisering

Sneller, slimmer, duurzamer en datagedreven produceren? Dat kan met onze industriële automatiseringsoplossingen. Wij ontwikkelen zowel software als hardware, bouwen panelen en ontwerpen installaties. Zo zorgen we voor toekomstbestendige bedrijfsprocessen.

 

Technisch beheer

Het beheer en onderhoud van installaties is super belangrijk. Zo verleng je de levensduur, voorkom je dat systemen uitvallen en garandeer je de veiligheid van medewerkers en klanten. Hulp of advies nodig? Ons vakkundige team Technisch Beheer staat voor je klaar.

Op zoek naar een installatiebedrijf in de buurt van Arnhem dat je kan helpen op het gebied van werktuigbouwkunde, beveiliging, of sprinklersystemen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor als totaalinstallateur samen met onze collega’s van een andere vestiging in de regio.

Bekijk alle oplossingen

Vestigingsleider Rutger Hermans
Hoppenbrouwers in Arnhem

“Bij ons installatiebedrijf in Arnhem werken we met zo’n 35 medewerkers, verdeeld over vier teams. Eén team richt zich op de industriële automatisering in de sectoren water en industrie. Eén team richt zich op de panelenbouw. En één team richt zich op elektrotechniek in utiliteitsgebouwen. Daarnaast hebben we een ervaren team technisch beheer voor service- en onderhoudswerkzaamheden. We hebben dus alle technische kennis in huis om onze klant volledig te ontzorgen.”

Samenwerken in een bouwteam

“Wat ons onderscheidt van andere installateurs in de regio is dat wij een echt familiebedrijf zijn waar service voorop staat. Wij denken proactief mee met de klant over de technisch beste oplossing en hoe we die op de meest economische manier kunnen uitvoeren.

Steeds vaker werken we in bouwteamcombinaties, waarbij we al in een vroeg stadium met alle betrokken partijen gaan zitten om het project samen te ontwikkelen. Dat vinden we fijn, want zo kunnen we nóg meer sturen op de kwaliteit.”

Techniek leeft hier

In deze markten dragen wij als installatiebedrijf in Arnhem met onze technische oplossingen bij aan de toekomst van morgen.

Succesvolle ombouw van twee waterlijnen in Tiel

Voor de rioolzuiveringsinstallatie van het Waterschap Rivierenland in Tiel realiseerden wij de ombouw van twee waterlijnen. We engineerden een volledig nieuwe besturing door de hardware te vervangen en de complete software opnieuw te schrijven. Daarbij maakten we op verzoek van de klant een aantal belangrijke optimalisatieslagen. Naast het ontwerp verzorgden we ook de inbedrijfstelling en deden we een aantal tests. Zo ontzorgden we onze klant van A tot Z.

Lees meer over onze projecten

Contact opnemen

Heb je een vraag?
Bel of mail met vestigingsleider Rutger.

Rutger Hermans

Vestigingsleider026 845 3310

Kom werken bij Hoppenbrouwers

Wil jij ook bijdragen aan de wereld van morgen? Werken bij Hoppenbrouwers is niet alleen werken in de techniek, maar werken aan de toekomst. Dat doen wij dagelijks door techniek tot leven te brengen, maar ook door te investeren in onze medewerkers.

Bekijk alle vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief