Sluiting baderie Hoppenbrouwers

Baderie Rosmalen sluit haar deuren

Hoppenbrouwers Techniek heeft 16 maart 2021 het voornemen bekendgemaakt om Baderie in Rosmalen dit jaar af te bouwen en te sluiten. Haar medewerkers en de OR zijn hierover ingelicht. Bij Baderie Rosmalen zijn 12 medewerkers werkzaam. Voor ieder van hen worden alternatieve mogelijkheden gezocht in de organisatie of daarbuiten.

Baderie Rosmalen is twee jaar geleden overgenomen door Hoppenbrouwers Techniek als onderdeel van de overname van het installatiebedrijf van het familiebedrijf Piels. Piels installatietechniek is altijd sterk geweest in woningbouwprojecten en had daarnaast een eigen Baderie. De afgelopen periode heeft de technisch dienstverlener onderzocht of deze sanitair specialist past binnen het aanbod van Hoppenbrouwers. Hoppenbrouwers is tot de conclusie gekomen dat deze activiteit te ver van de core business af ligt en daarom niet voortgezet wordt.

Vestiging Hoppenbrouwers Techniek Rosmalen blijft voortbestaan

Woningbouw is een belangrijke core business van Hoppenbrouwers. Zij ziet hierin veel kansen en potentie voor de toekomst door verduurzaming, de verwachtte investeringen en marktontwikkelingen. Bovendien ondersteunt het de strategie om meerder markten te bedienen en zo crisisbestendig te zijn.

Het installatiebedrijf in Rosmalen past goed bij deze activiteiten en strategie van Hoppenbrouwers en zal zich daarnaast verder ontwikkelen naar een regionaal installatiebedrijf.

Klanten

De klanten van Baderie Rosmalen ontvangen deze week een brief waarin het voorgenomen besluit kenbaar wordt gemaakt. Alle reeds afgenomen badkamers worden nog geïnstalleerd. Mochten klanten naar een andere leverancier willen overstappen dan is dat geen probleem.  Hoppenbrouwers Techniek blijft vanuit de vestiging Rosmalen alle garanties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voor de bestaande klanten.

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *