Piels Technische Installaties BV en Baderie Piels BV sluiten zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek Piels Technische Installaties BV en Baderie Piels BV sluiten zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Piels Technische Installaties BV en Baderie Piels BV sluiten zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Met bijna 60 jaar ervaring is Piels een bekend familiebedrijf in Rosmalen en omstreken. Jo Piels ging in 1960 met de bakfiets, een stuk pijp en wat gereedschap langs de deuren in Rosmalen. Hij voorzag iedereen van een gashaard en later van cv-ketels. Jaren geleden al heeft hij een stapje terug gedaan maar is op z’n 82e nog dagelijks betrokken in het bedrijf. Marga van Venrooij en Jozet den Otter zijn langzaam het bedrijf in gerold en hebben het overgenomen van hun vader Jo Piels.

Jozet is samen met haar man Sjoerd verantwoordelijk voor Baderie en Marga is samen met haar man Niek verantwoordelijk voor de installatietak van Piels. Met een team van 60 medewerkers is Piels Technische Installaties als W-installateur al jaren een betrouwbare partner voor gerenommeerde landelijke bouwbedrijven. Grootschalige bouwprojecten worden in 3D-modellen uitgewerkt. Met het leveren van digitaal maatwerk dankzij het Building Information Model (BIM) bewijst Piels dat het met haar tijd meegaat. Baderie Piels is een begrip in Rosmalen en omstreken als het gaat om renovatie (of installatie) van badkamers  door eigen vakmensen. Het team van Baderie bestaat uit 17 medewerkers.

Waarom sluiten Piels Technische Installaties BV en Baderie Piels BV aan bij Hoppenbrouwers?

Marga van Venrooij: “Wij willen het beste voor onze medewerkers en zijn veel bezig met de toekomst. Hierdoor moesten we al na gaan denken over opvolging van ons bedrijf. Op dit moment is er vanuit de familie geen opvolging. Onze medewerkers zijn erg loyaal, daarom willen we het goed voor ze regelen. Piels Technische Installaties BV en Baderie Piels sluiten met ingang van 12 februari 2019 aan bij Hoppenbrouwers Techniek. We blijven als vestiging zelfstandig acteren en blijven voor onze relaties en medewerkers het vaste aanspreekpunt.”

Jozet den Otter: “We zien Hoppenbrouwers als een verlengstuk van onze organisatie, zij zetten medewerkers ook op één. Ze bestaan meer dan 100 jaar en zijn in onze ogen toekomstbestendig voor medewerkers en klanten. Daarnaast zijn zij al verder als het gaat om innovatie, duurzaamheid en het opleiden van medewerkers. Hierdoor ontstaan er voor onze medewerkers mooie kansen om door te groeien binnen het bedrijf.”

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbouwers: “De integratie met Piels is een win-win situatie. Een Brabants bedrijf om de hoek waar onze normen en waarden bijna gelijk zijn. Piels is een mooie aanvulling op onze werktuigbouwkundige activiteiten. We heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom.”

De medewerkers van Piels zijn op dinsdag 12 februari 2019 ingelicht en komen deze week voor een eerste kennismaking naar Hoppenbrouwers. Voor meer informatie over het bedrijf kijk op https://www.pielsbv.nl/