Jaarverslag

Jaarverslag 2023

We hebben een dynamisch jaar achter de rug bij Hoppenbrouwers. Ons familiebedrijf blijft voortdurend in beweging en we hebben opnieuw interessante stappen gezet om het fundament onder onze toekomst verder te versterken.

Bekijk jaarverslag 2023

 

Jaarverslag 2022

Dynamische markontwikkelingen zoals de hoge energie- en materiaalprijzen, de grillige levertijden en aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt zorgde voor de nodige uitdagingen afgelopen jaar. Ondanks deze uitdagingen wisten we wederom een groei te realiseren van 24% en sloten we het jaar af met een omzet van 313 miljoen.

We groeien in alle opzichten en onze Hoppenbrouwersfamilie wordt alsmaar groter. Met veel nieuwe medewerkers, nieuwe vestigingen en de komst van een RvC werken we aan onze ambities richting de toekomst. Boeiende tijden waarin voor ons, als gepassioneerde techneuten, fantastische uitdagingen liggen op het gebied van verduurzaming, automatisering en digitalisering.

Bekijk jaarverslag 2022

 

Jaarverslag 2021

In dit tweede corona-jaar maakten we onze groeiambitie wederom waar en groeiden met 16% (36 miljoen meer dan in 2020) en sloten het jaar 2021 af met een omzet van 254 miljoen. Als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland ontving Hoppenbrouwers hiervoor een FD Gazelle. Ondanks de coronaperikelen en krapte op de arbeidsmarkt lieten we zien hoe crisisbestendig wij zijn. Dat bewijst ook ons herstel van de wereldwijde cyberaanval in juli vorig jaar.

Bekijk jaarverslag 2021

Jaarverslag 2020

We blikken terug op een jaar dat voor iedereen bijzonder is geweest. Het was ook een jaar waarin we als bedrijf koers hebben gehouden door onze ambitie niet uit het oog te verliezen. Verbinding met onze medewerkers, klanten en scholen stond daarbij centraal; als rode draad door dit jaar.

Bekijk jaarverslag 2020

 

Jaarverslag 2019

Bij Hoppenbrouwers Techniek staan onze medewerkers sinds jaar en dag op één. Zij kregen ook in 2019 alle ruimte om zich te ontwikkelen binnen ons Koninklijke familiebedrijf met in 2019 elf vestigingen, 1.225 medewerkers, ruim 5.000 klanten en een omzet van ruim 182 miljoen euro. Daar zijn we trots op.

Bekijk jaarverslag 2019

 

Ontvang onze nieuwsbrief