Techniek voor het leven

Hoppenbrouwers Techniek Den Bosch

Brengt techniek thuis

Alles voor een comfortabel thuis

Altijd genieten van een comfortabel, warm thuis? Hoppenbrouwers Techniek in Den Bosch is jouw thuisinstallateur. Wil jij je woning duurzaam verwarmen met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp of airco? Of is je cv-ketel aan vervanging toe? Bij ons vind je alle oplossingen voor thuis: van zonnepanelen en laadpalen tot het compleet verduurzamen van je woning.

http://Tim%20van%20der%20Meer%20(links)%20en%20Henny%20de%20Haan%20(rechts)%20bij%20het%20nieuwe%20hoofdkwartier%20van%20Hoppenbrouwers%20Thuis

Nieuw pand in Den Bosch

Het consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ krijgt een nieuw hoofdkwartier: op 1 april 2023 verhuizen zij naar Bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch.

Op dit moment worden cv-ketelshybride warmtepompen, airco’s en zonnepanelen aangeboden. Later dit jaar worden laadpalen aan toegevoegd. Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren.

Laatste nieuws en projecten uit ‘s-Hertogenbosch

Consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ vestigt in ‘s-Hertogenbosch

Het consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ krijgt een nieuw hoofdkwartier: op 1 april 2023 verhuist de jongste discipline van de technisch dienstverlener naar Bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk het nieuwsartikel

Oplaadpunt aan huis voor elektrische auto

  • Op de auto moest ik bijna een jaar wachten, maar het oplaadpunt was zo geïnstalleerd door Hoppenbrouwers Techniek.
Bekijk het project