Vijf redenen voor een bbl-traject Vijf redenen voor een bbl-traject bij Hoppenbrouwers

Vijf redenen om een bbl-traject bij Hoppenbrouwers te volgen

Heb je interesse in techniek en leer je liever door te doen? Dan is een bbl-traject bij Hoppenbrouwers Techniek iets voor jou! Wij zetten alvast vijf goede redenen voor een bbl-traject voor je op een rij. Niet twijfelen, maar gewoon doen.

1. Bij een bbl-traject leer je het vak in de praktijk

Wanneer jouw wekker op woensdagochtend al vroeg gaat, denk jij; bijna weekend! Want als bbl’er werk je vier dagen in de praktijk en één dag in de week ga je naar school. Je stapt dus vanaf dag één in het bedrijfsleven. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met onze ervaren vakspecialisten. Zo zijn er genoeg tips en praktijkvoorbeelden om met je te delen tijdens je bbl-traject.

3. Als bbl’er ben je een volwaardig medewerker

 Jazeker! Natuurlijk ga je veel leren van je collega’s en kun je met je alle vragen bij ze terecht. Maar zij rekenen ook op jou. Zo draai je als volwaardig lid mee in een team van vakspecialisten. Jouw gouden handen zijn tenslotte hard nodig. Niet alleen je collega’s, maar ook de klant vertrouwd op jou. Je hebt dus veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je op je eigen tempo te ontwikkelen.

Benieuwd hoe anderen het ervaren? Lees dan het verhaal van Tim Libbers, bbl-leerling Elektrotechniek. “Ik wil zoveel mogelijk leren en ontdekken tijdens mijn bbl-traject binnen Hoppenbrouwers Techniek.”

Monteur Tim Libbers van Hoppenbrouwers Techniek

Openstaande vacatures