Hoe goed zijn Jinko-zonnepanelen?

Om een goed beeld te geven van onze zonnepanelen, belichten we het merk Jinko. Hoe goed zijn Jinko-zonnepanelen? Wat zijn de voordelen ervan? Hoe zit het met de garantie op de producten en het vermogen?

Jinko in het zonnetje:

• Presteert ook goed bij lage lichtinval.
• Bestand tegen extreme weersomstandigheden.
• Dertig jaar vermogensgarantie.
• Vijfentwintig jaar productgarantie.

Bekijk de specificaties van de Jinko-zonnepanelen.
Lees meer

N-type- en P-type-zonnepanelen

Twee letters uit ons alfabet zijn extra belangrijk als het gaat om zonnepanelen: er zijn N-type- en P-type-zonnepanelen. Dat geldt ook voor die van Jinko. Het N-type is een premiumpaneel en heeft een groot voordeel ten opzichte van het P-type: een hoogwaardigere zonnecel. Dat betekent dat het paneel lichtgevoeliger is en eerder aanspringt als het ’s ochtends licht wordt, maar ook langer energie opwekt tijdens de schemering. Omdat het prijsverschil tussen de twee nihil is, adviseren we meestal het N-type zonnepaneel.

Wist je dat een zonnepaneel eigenlijk een ‘lichtpaneel’ is? Direct zonlicht is dus niet noodzakelijk, het opvangen van daglicht is voldoende.

Jarenlange garantie

Jinko is de grootste producent van zonnepanelen en voldoet ruim aan de wettelijk verplichte kwaliteitsnormen. Jinko besteedt veel tijd en aandacht aan onderzoek en ontwikkeling, en loopt daardoor voorop in de wereld van zonnepanelen.

Die kwaliteit blijkt ook uit de lange garantie. Je krijgt vijfentwintig jaar garantie op de N-type-zonnepanelen. De vermogensgarantie is zelfs dertig jaar; die geldt voor de slijtage van het product. Het slijtagepercentage is dus heel laag: de producten gaan lang mee. Op de P-type-zonnepanelen krijg je twaalf jaar fabrieksgarantie.

Het productieproces van Jinko verloopt vrijwel automatisch. Dat werkt kostenbesparend en geeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De technische schouw

Al ruim honderd jaar hebben we ervaring in de technische dienstverlening. We zijn inmiddels ook al meer dan tien jaar thuis in zonnepanelen. We zien allerlei merken langskomen. Met Jinko hebben we goede ervaringen. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Er zijn weinig storingen en problemen worden direct opgelost.

Om te kijken of zonnepanelen bij jouw situatie passen, doen we direct bij aanvraag een technische schouw. Een van onze experts komt dan bij je langs op locatie en geeft advies: wat moet er eventueel aangepast worden en welke zonnepanelen passen het best bij de situatie? De expert noteert direct de gemaakte afspraken; pas daarna stellen we de offerte op. Zo heb je vooraf een duidelijk beeld van de investering en weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van een certificaat, geven advies op maat én installeren de producten. Zo heb je altijd contact met een expert die je direct verder helpt. We maken gebruik van kwalitatief goed gereedschap en creëren een veilige situatie, tijdens de technische schouw en natuurlijk als we komen installeren.

Wat is het terugleveren van energie in de toekomst waard? Wat betekent het volle elektriciteitsnetwerk voor je zonnepanelen? Wij leggen het uit.
Lees meer

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Betalen voor zelf opgewekte zonnestroom? Dacht het niet!

BlogWetgevingZonnepanelen
Lees meer over Betalen voor zelf opgewekte zonnestroom? Dacht het niet!

Zonnepanelen: heeft het nog nut?

BlogZonnepanelen
Lees meer over Zonnepanelen: heeft het nog nut?

De salderingsregeling blijft: Dit betekent het voor jou

BlogWetgevingZelf stroom opwekkenZonnepanelen
Lees meer over De salderingsregeling blijft: Dit betekent het voor jou

Stap voor stap: zonnepanelen op het dak

StappenplanZonnepanelen
Lees meer over Stap voor stap: zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen: veiligheid staat voorop

BlogTrendsWetgevingZonnepanelen
Lees meer over Zonnepanelen: veiligheid staat voorop

Tips voor het reinigen van zonnepanelen

BlogZonnepanelen
Lees meer over Tips voor het reinigen van zonnepanelen

Alles over teruglevering en een overvol elektriciteitsnetwerk

BlogDuurzaamTrendsWetgevingZonnepanelen
Lees meer over Alles over teruglevering en een overvol elektriciteitsnetwerk

Zonnepanelen? Gebruik je opgewekte zonne-energie zelf

BlogBesparenDuurzaamTrendsZelf stroom opwekkenZonnepanelen
Lees meer over Zonnepanelen? Gebruik je opgewekte zonne-energie zelf

Brandveiligheid bij zonnepaneel installaties

TrendsZonnepanelen
Lees meer over Brandveiligheid bij zonnepaneel installaties

Ontvang onze nieuwsbrief