Altijd een Hoppenbrouwers bij jou in de buurt Altijd een Hoppenbrouwers bij jou in de buurt

Hoppenbrouwers: altijd bij jou in de buurt

Het liefst werk jij in de buurt, zodat jouw reistijd beperkt blijft. Jij hebt geluk. Want Hoppenbrouwers  wil in elke regio een vestiging hebben, waar jij aan de slag kunt gaan. We vertellen je over dat doel en hoe wij dat willen bereiken.

 

Medewerkers staan bij Hoppenbrouwers op één. Ontdek wat dat inhoudt.

In alle regio’s terecht

Hoppenbrouwers Techniek groeit continu, ook in het aantal vestigingen. Inmiddels staat de teller op 20. Is iemand op zoek naar een functie in de werktuigbouwkunde in West-Brabant, dan willen we hem of haar niet naar Oost-Brabant laten werken. Alle regio’s werken er naartoe dat ze alle disciplines in huis hebben. Zo beperken we reistijd en trekken we overal enthousiaste medewerkers aan.

  • Anouk-Ackermans-profiel

    “Onze vestigingen werken nauw samen en zijn dus geen losse eilanden. Ook vestigingsoverschrijdend zijn er dus doorgroeimogelijkheden.” – Anouk Ackermans, HR-adviseur

Reiskosten, geen probleem

Een vestiging dichtbij is vooral voor jou fijn. Jij hoeft geen uren te reizen, files te trotseren of over te stappen in het OV. Ook al woon jij om de hoek van je vestiging, wij vergoeden reiskosten. Vooruit, als je wandelend naar het werk komt niet. Maar is je reistijd langer dan vijf kilometer, krijg je een vergoeding. Soms vragen we van je om tussen vestigingen of naar projecten te reizen. Dat vergoeden we uiteraard ook.