Waar techniek leeft

Een duurzame omgeving

Groener, duurzamer, toekomstbestendiger: zaken waar wij ons hard voor maken en met passie aan werken. Zo pleiten we voor energielabel A+ voor kantoren en werken we aan installaties die jaren meegaan. We leggen zonnepanelen, zonneparken en denken mee in duurzame installaties en oplossingen. Allemaal voor een leefbare wereld. Want techniek is leven.

Testformulier Spotler

[spotler formid=11615]

Waar Elho je voor ging

Zoals Elho – met haar prachtige design(bloem)potten – zoveel mogelijk mensen wil omringen met groen, zo wil Elho dat ook voor haar eigen medewerkers en bezoekers. Daarom stopt het familiebedrijf veel energie in het realiseren van een nieuwe, nóg groenere, kantooromgeving voor het Tilburgse hoofdkantoor.

Bekijk dit project

Gaan voor A+

Als het aan de overheid ligt, hebben alle bedrijfspanden vanaf 2023 energielabel C. Sommige bedrijven hebben dat label nu al en zijn dus klaar tot 2023. Als je het ons vraagt, zouden bedrijfspanden met gemak richting energielabel A+ kunnen. En al helemaal als ze C al hebben bereikt! Wij zijn altijd actief op zoek naar mogelijkheden om dat betere energielabel te behalen. We denken proactief mee en adviseren klanten erover. Alleen zo worden we klimaatbestendig.

Wil je weten wat de energielabelverplichting inhoudt en wat dit voor jouw bedrijf betekent? Lees dan dit artikel over de energietransitie. Hierin geven we antwoord op 6 belangrijke duurzaamheidsvragen.

Lees hier meer

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *