Zonnepanelen bij P. van de Wouw Dierenvoeders Zonnepanelen bij P. van de Wouw Dierenvoeders
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Dierenvoeders P vd Wouw

P. van de Wouw Dierenvoeders kiest voor duurzaam

Jos Mutsaers, eigenaar P. van de Wouw Dierenvoeders vertelt: “Met ons doel om het energieverbruik te verminderen kwamen we al snel bij de gedachte uit om zonnepanelen te laten installeren. Wij spraken onze interesse uit bij Corné van den Oetelaar, leidinggevend monteur bij Hoppenbrouwers, die hier regelmatig over de vloer komt. Hij vertelde dat Hoppenbrouwers dit ook voor ons kon realiseren en hiermee startte het traject.

Inmiddels hebben wij nu ruim een jaar 133 zonnepanelen. Die hebben gezorgd voor een rendabele investering die we binnen vijf jaar hebben terugverdiend. De keuze voor Hoppenbrouwers is ontstaan door de vertrouwde uitstraling die het bedrijf heeft. Martin de Brouwer, werkvoorbereider bij Hoppenbrouwers, heeft het project goed uitgevoerd en de samenwerking is prettig verlopen. Ook voor de nazorg staan ze direct voor me klaar.

Uiteraard zorgen de zonnepanelen ook voor een maatschappelijk verantwoorde uitstraling, wij zetten dit niet op papier maar laten het zien door middel van de zonnepanelen.”