Woning in Dominica Woning in Dominica
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    't Kruispunt Udenhout

Bouw woning in Dominica

Via ‘t Kruispunt in Udenhout kreeg onze afdeling Duurzame energie enkele maanden geleden de vraag of wij een huis in Dominica (eiland aan de caribische zee) zouden kunnen voorzien van zonnepanelen en elektrotechnische installaties. Op maandag 3 november kwamen onze monteurs aan in Dominica voor hun eerste klus in de tropen.

Vanwege de slechte elektriciteitsvoorziening daar diende de woning zelfvoorzienend te zijn. Onze medewerkers zijn met deze vraag aan de slag gegaan en hebben een compleet ontwerp gemaakt van de installatie met 52 zonnepanelen, 24 grote accu’s, een aggregaat van 20 kVA en een energiemanagementsysteem. Naast de complete elektriciteitsvoorziening voeren wij ook de elektrische installatie uit op locatie, dat kwam neer op totaal vier weken werk.

Op 4 december zijn onze monteurs weer op Nederlandse bodem aan gekomen. In deze vier weken hebben ze op locatie een volledige off-grid en elektrische installatie gerealiseerd. Met deze installatie is de opdrachtgever voorzien van een stabiele en zorgeloze installatie zonder afhankelijk te zijn van de overheid/netleverancier. De samenwerking met de medewerkers van ‘t Kruispunt en van de lokale aannemer is goed verlopen en inmiddels is het project afgerond.

Hoppenbrouwers Techniek werkte aan een woning in Dominica
Hoppenbrouwers Techniek werkte mee aan een woning in Dominica
Hoppenbrouwers Techniek hielp mee met de bouw van een woning in Dominica
Monteur van Hoppenbrouwers Techniek aan het werk in woning in Dominica
Omvormers in woning in Dominica door Hoppenbrouwers Techniek
Pv installatie in een woning in Domincia door Hoppenbrouwers Techniek
zonnepanelen voor woning in Dominica door Hoppenbrouwers Techniek
Hout voor opbouw woning in Dominica door Hoppenbrouwers Techniek