Vogels Bouwmanagement Vogels Bouwmanagement
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Vogels Bouwmanagement

Samenwerking met Vogels Bouwmanagement

Ze evalueren ieder project en dat werkt prettig

Dennis Vogels, directeur Vogels Bouwmanagement uit Tilburg: “Als allround bouwkundig bureau verzorgen wij de complete advisering en begeleiding van bouwprojecten voor bedrijven en particulieren. Wij zijn het aanspreekpunt tijdens het bouwproces en hebben de coördinerende rol waarbij alle partijen worden aangestuurd. Het werkt kostenbesparend en efficiënt voor de opdrachtgever, doordat alle betrokken partners tijdig en door één partij geïnformeerd zijn. Wij verzorgen voor de opdrachtgever het complete bouwplan en nemen eigenlijk de rol van een aannemer over. Wij selecteren de partner op waar ze goed in zijn, op hun kwaliteit en we doen altijd een financiële toetsing om risico’s uit te sluiten.

We hebben met Hoppenbrouwers verschillende projecten gemaakt zoals de nieuwbouw van twee distributiecentra van Gebroeders Versteijnen, de nieuwbouw van het kantoor Wanzl Nederland en projecten in de luxe woningbouw. We kijken bij elk project behalve naar de vakkundigheid ook naar overeenkomsten tussen de partners. Zowel Gebroeders Versteijnen als Hoppenbrouwers zijn een familiebedrijf en gaan voor kwaliteit. De werkzaamheden zijn dan ook naar 100% tevredenheid gerealiseerd.

We zijn van Hoppenbrouwers gewend dat ze hun werkzaamheden goed voorbereiden en wanneer een klant nog niet weet wat hij wil dan zijn ze altijd bereid hierin te adviseren. De samenwerking loopt gewoon goed en na de oplevering van een project kunnen we altijd onze feedback geven omdat ze ieder project evalueren en dat werkt gewoon erg prettig.”