TweeSteden Ziekenhuis Tilburg – Waalwijk TweeSteden Ziekenhuis Tilburg – Waalwijk
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    St. Elisabeth Ziekenhuis

TweeSteden Ziekenhuis Tilburg – Waalwijk

“Hoppenbrouwers is net als wij een dynamische organisatie”

Theo Mols is werkzaam als Technisch projectleider binnen het gefuseerde TweeSteden Ziekenhuis Tilburg–Waalwijk en houdt zich dagelijks bezig met elektrotechnische en werktuigbouwkundige projecten. Theo Mols: “Binnen ons projectteam werk ik samen met drie bouwkundige projectleiders en hebben wij de nieuwbouw- en verbouwingsprojecten binnen het ziekenhuis onder onze hoede. De voorbereidingen voor de fusie met het St. Elisabeth Ziekenhuis, welke in 2016 is doorgevoerd, zorgden ervoor dat we met de projectteams van het St. Elisabeth Ziekenhuis een goede samenwerking op hebben gebouwd. Deze zal in de toekomst alleen maar intensiever worden.

Huisinstallateur

De samenwerking met Hoppenbrouwers bestaat al heel lang en is ontstaan vanuit het verleden waar ik zeven jaar intensief heb samengewerkt met Henny de Haas, directeur bij Hoppenbrouwers. Bij onze vorige werkgever werkte Henny als hoofd bedrijfsbureau en ik als uitvoerder. Toen ik in dienst kwam bij het TweeSteden Ziekenhuis was het voor ons logisch de samenwerking voort te zetten. Hoppenbrouwers is nu onze huisinstallateur.

Gespecialiseerd ziekenhuis team

De samenwerking verloopt erg goed en je ziet dat Hoppenbrouwers, net als wij, een dynamische organisatie is. Ze hebben een gespecialiseerd team voor ziekenhuizen en kennen daardoor onze branche goed. De projecten zijn vaak uitdagend en hebben strakke deadlines, we werken daarom vaak op basis van Lean. Ons doel is dat onze klanten zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden die in het ziekenhuis verricht worden en Hoppenbrouwers is daarin meedenkend, flexibel en past zich aan. Door veel overleg en projecten te evalueren kunnen we tijdig bijsturen en eventuele problemen die op ons pad kunnen komen voorkomen”.