Sivomatic Sivomatic
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Sivomatic B.V.

1288 zonnepanelen in vier weken tijd

Sivomatic is op de Europese markt de grootste aanbieder voor de productie van kattegrid. Buiten de productlocaties in Nederland, Turkije en Oostenrijk heeft Sivomatic een eigen mijn in Spanje waar ze de grondstof voor de kattegrid delven. Hoppenbrouwers kwam tijdens een aanbestedingstraject voor zonnepanelen als beste uit de bus.

Binnen een tijdsbestek van slechts vier weken was de opdracht om 1288 zonnepanelen te installeren bij Sivomatic. De zonnepanelen zijn verdeeld over vier loodsen, waarbij 14 omvormers en een verdeler van 630 Ampère geïnstalleerd moesten worden. De panelen zorgen nu voor een opbrengst van 328.440 Wattpiek.

Alex Huijbregts is werkzaam bij de technische dienst van Sivomatic te Moerdijk; “Persoonlijk houd ik van zichtwerk en bij dit project heb je dat veel, het ziet er mooi en strak uit. Hoppenbrouwers heeft de kwaliteit geleverd die wij als bedrijf graag ontvangen en dat hoort ook zo. De communicatielijnen zijn erg kort, ik hoefde maar te roepen en ze kwamen gelijk met een creatieve oplossing. Al met al dus een prima samenwerking met een zeer tevreden klant.”