ROC college – Tilburg ROC college – Tilburg
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    ROC Tilburg
  • Bruto vloer oppervlakte

    7.200 m2

Project ROC College

Het ROC (Regionale Opleidingen Centrum) Midden Brabant “College Economie” aan de Kasteeldreef te Tilburg verzorgt naast opleidingen voor administratieve, secretariële en commerciële functies ook beroepsopleidingen in de beveiliging, detailhandel, logistiek, automatisering en luchtvaartdienstverlening.

Sebregts was verantwoordelijk voor het ontwerp, engineering en uitvoering van de complete werktuigbouwkundige installaties. Naast de conventionele installaties als ventilatie en verwarming zijn de nieuwe kantoren en open leercentra’s additioneel voorzien van koeling. Het totale bruto vloeroppervlak is 7.200 m2.

Project College Techniek

Sebregts heeft jaren voor het ROC Midden Brabant diverse projecten als W-installateur mogen uitvoeren. De verbouwing van College Techniek in Tilburg was planmatig gezien de grootste uitdaging. Ook hier diende het normale proces, het lesgeven, gewoon door te draaien.

Het project is binnen planning en budget naar ieders tevredenheid opgeleverd. De verbouwing omvat 6.000 m2 bruto vloer oppervlak bestaande uit: reguliere theorielokalen, praktijklokalen, open-leercentra en een centrale aula voorzien van een vide. Sebregts was verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige installaties.

De medewerkers die deze projecten destijds hebben gerealiseerd zijn na de overname van Sebregts in dienst getreden bij Hopppenbrouwers Techniek.