Quadrant 4 Quadrant 4
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Quadrant4 B.V.

We hebben een professionele maar vooral ook vriendschappelijke samenwerking

Quadrant4 is een bijzonder bureau in strategisch huisvestings- en installatieadvies. Maar ook voor expertise aangaande duurzaam bouwen (BREEAM) of geavanceerde domotica oplossingen bent u bij Quadrant4 aan het juiste adres.

Rudy van de Water, Management consultant en Projectleider bij Quadrant4: “Ik hou me dagelijks bezig met projectmanagement en vertaal dit door naar de exploitatie. De klant wil één aanspreekpunt en dat er daadwerkelijk integraal gewerkt wordt. Wij zorgen voor een advies op maat en selecteren de juiste partijen om het functionele vraagstuk naar de wensen van de opdrachtgever te realiseren. Hoppenbrouwers is één van de partijen waarmee we al jaren een professionele en intensieve maar vooral ook vriendschappelijke samenwerking hebben.”

Koen van Asten, Projectleider bij Hoppenbrouwers; “Onze samenwerking is al lang geleden ontstaan en onze ervaring is dat Quadrant4 een innovatieve en vooruitdenkende partij is. We hebben samen mooie projecten gerealiseerd waarbij de behoefte van de klant altijd het uitgangspunt is. Quadrant4 is voor ons een prettige sparringpartner.”

BREEAM

Rudy; “We hebben samen projecten gerealiseerd die echt bij de top horen. Voorbeelden zijn projecten als DC Rhenus te Son en het DC Vossenberg West II te Tilburg wat op basis van BREEAM is gebouwd. De behoefte aan duurzaamheid neemt toe en in de toekomst kan een gebouw zelfs niet meer verkocht worden zonder het BREEAM certificaat. BREEAM is een maatstaf en verplicht uitvoerende partijen om samen te werken en integraal te denken. We kunnen nu echt onze kwaliteitsgedachten realiseren en kiezen partijen die daarin met ons meedenken. We kunnen met Hoppenbrouwers snel schakelen en besluiten nemen, dit werkt gewoon heel plezierig. Deze professionele samenwerking op vriendschappelijke basis ervaar je niet snel met andere installateurs.”